Αστρολόγος προβλέψεις 20/05 Δευτέρα

zodia-zwdia-imerisies

Αστρολόγος προβλέψεις 20/05 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Ανοίγει τη μέρα στον Τοξότη, σε μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι η ταχύτητα θα είναι λίγο μειωμένη, γι’ αυτό χαλαρώστε και ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων!

Αργότερα η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Δία της εύνοιας. Αυτή η όψη θα σας προσδώσει περισσότερη αισιοδοξία και χαρά. Για το υπόλοιπο της ημέρας, η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας.

Ο Ήλιος διανύει την τελευταία του μέρα στον Ταύρο. Από αύριο θα περάσει στους Διδύμους. Η μέρα ενδείκνυται για να ολοκληρώσετε κάποια ή όλες σας τις εκκρεμότητες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Δευτέρα είναι μια μέρα κατά την οποία θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή, να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε και να αποφύγετε να θέλετε να επιβάλλετε τη θέληση σας με κάθε τρόπο. Οι οικονομικές σας υποθέσεις στις περισσότερες περιπτώσεις θα εξαρτώνται από άλλους ανθρώπους, κυρίως από άνδρες, αλλά δεν θα εξελιχθούν εις βάρος σας.

Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στην κατάσταση της υγείας ενός συγγενή ή φίλου, που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, θα συμβούν κατά κύριο λόγο στο χώρο εργασίας ή στην επιχείρησή σας. Σήμερα θα κάνετε ζωηρές συζητήσεις στο σπίτι σας με άλλα μέλη της οικογένειάς σας, με θέμα τα τελευταία νέα στη ζωή συγγενών ή φίλων.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/05 Δευτέρα

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα κάνετε σημαντικές συνομιλίες ή θα βιώσετε ενδιαφέροντα γεγονότα, που θα σχετίζονται με τις προσωπικές και οικογενειακές σας υποθέσεις. Σήμερα θα λάβετε σημαντικά νέα που θα αφορούν τη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Τη Δευτέρα προσέξτε για ατυχήματα ή απώλειες λόγω απροσεξίας. Εάν προσδοκάτε κάποια χρήματα ή μια συγκεκριμένη εξέλιξη στις οικονομικές σας υποθέσεις, σήμερα μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή καθυστέρηση ή εμπόδιο.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/05 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα να περιμένετε γεγονότα που θα σχετίζονται κυρίως με τους συγγενείς σας. Τη Δευτέρα θα προκύψουν απροσδόκητα γεγονότα στη δουλειά σας που θα σχετίζονται με διάφορες αλλαγές ή καινοτομίες. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ταξίδια ή επικοινωνία με ανθρώπους από άλλα μέρη. Σήμερα, καλό θα ήταν να είστε διπλωματικοί στις επαφές σας με ανθρώπους στους οποίους βασίζεστε για βοήθεια ή υποστήριξη.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα θα έχετε προσωρινά μια ανησυχία σχετικά με χρήματα ή κάποιο οικονομικό έγγραφο. Η σημερινή μέρα θα χαροποιήσει πολλούς από εσάς, φέρνοντας νέα σχετικά με μια γυναίκα. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες, συναντήσεις με κάποιον παλιό ή καινούργιο δεσμό και τα λοιπά. Στο τέλος της ημέρας, πολλοί από εσάς θα βιώσουν προσωπική ικανοποίηση από μια επιτυχία στην εργασία τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/05 Δευτέρα

Για εσάς π0ου γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε νέα πράγματα που θα είναι σημαντικά για την εργασία ή το σπίτι σας. Η σημερινή μέρα φέρνει επιτυχία και τύχη στους δραστήριους και φιλόδοξους ανθρώπους. Η Δευτέρα θα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για ταξίδια τόσο για δουλειά όσο και για οικογενειακούς ή προσωπικούς λόγους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot