Αστρολόγος προβλέψεις 20/06 Πέμπτη

karkinos-filia

Αστρολόγος προβλέψεις 20/06 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε απαντήσεις ή αναθεωρήσετε θέσεις σας, με τους πλέον ανέλπιστους τρόπους!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Είστε έτοιμοι για ένα θαυμάσιο, ίσως και απρόσμενο καινούργιο βήμα. Απολαύστε τις στενές σας σχέσεις, δεν αποκλείεται να συναντήσετε και κάποιους παλιούς φίλους!

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία της ανοιξιάτικης περιόδου. Αύριο ο Ήλιος μπαίνει στον Καρκίνο και αρχίζει και επισήμως το καλοκαίρι!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη διάφορα γεγονότα θα σας φέρουν σε επαφή με αγνώστους που μπορεί να έχουν άχρωμη εμφάνιση ή για τους οποίους θα αισθάνεστε μια ανεξήγητη αντιπάθεια ή ψυχρότητα. Η αποστολή σας σήμερα είναι να αποδεχτείτε αυτούς τους ανθρώπους όπως είναι: Επειδή η εμφάνισή τους στη ζωή σας έχει το δικό της σκοπό και έχει να σας δώσει κάποιο σημαντικό μάθημα.

Μην κρίνετε τους εχθρούς σας σήμερα και μην αποφεύγετε ανθρώπους που με τη νοοτροπία τους, σας ενοχλούν ή σας προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Οι σημερινές δοκιμασίες έχουν ως σκοπό να τεστάρουν τον χαρακτήρα σας, την ωριμότητά σας και το εάν σας απασχολούν ασήμαντα πράγματα στην καθημερινή σας ζωή.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 20/06 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή μέρα θα είναι μια καλή ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε κέρδη, επιπλέον εισόδημα και πολλά άλλα. Σήμερα θα σχεδιάσετε ή θα προετοιμάσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή ή την οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε καλά αποτελέσματα στη δουλειά ή επιχείρησή σας. Η σημερινή θα είναι μια πολύ δραστήρια και γεμάτη μέρα. Την Πέμπτη μην βιαστείτε στις ενέργειες ή τις αποφάσεις σας. Σήμερα υπάρχει μια πιθανότητα ερωτικής διένεξης. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα που θα λάβουν.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα λάβετε νέα που θα αφορούν κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, τα οποία θα σας απογοητεύσουν ή θα σας μπερδέψουν. Η σημερινή μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη για την εξέλιξη των εργασιών σας στο σπίτι. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε δυσάρεστα, όταν θα πληροφορηθείτε για το πρόβλημα υγείας ενός στενού σας προσώπου. Σε γενικές γραμμές σήμερα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις με την οικογένεια και τους συγγενείς σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/06 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε επαγγελματικά ή οικογενειακά συμφέροντα και δεσμεύσεις που θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με ταξίδια ή με ανθρώπους από μακριά. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια αμφιλεγόμενη κατάσταση σε μια φιλική σας σχέση. Θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες από την ερωτική σας ζωή που θα εξελιχθεί χωρίς εκπλήξεις. Η σημερινή μέρα φέρνει επαφές ή όνειρα που συνδέονται με ανθρώπους που έχουν αποβιώσει.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot