Αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Δευτέρα

shutterstock_111492056-568-gallarge

Αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Στον Καρκίνο όπου βρίσκεται, σήμερα θα σχηματίσει τη Νέα Σελήνη.

Μην ξεχάσετε να θέσετε τους στόχους σας για το σπιτικό, την οικογένεια και όσα σας παράσχουν ασφάλεια και άνεση!

Η Νέα Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Η ατμόσφαιρα διέπεται από υπευθυνότητα, την ανάγκη να καταβάλει ο καθένας τον κόπο που του αναλογεί!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μια μικρή ανάπαυλα για να ορίσετε νέες κατευθύνσεις, θα σας δώσει ένα σύντομο κενό πορείας της Σελήνης. Αλλά γρήγορα θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, διαχέοντας παντού μια δημιουργική ενέργεια!
Και ο Ήλιος ετοιμάζεται για το πέρασμά του στον Λέοντα, από την Τετάρτη και για έναν μήνα.

Είναι μια μέρα που αναμένεται με ιδιαίτερα θετική προοπτική. Έχουν συμβεί πολλά, έχουν γίνει πολλές αλλαγές από την αρχή αυτής της χρονιάς. Σε αυτές θα αρχίσετε να προσαρμόζεστε, με αυτό τον καινούργιο κύκλο της Σελήνης!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 15-31/07 Μιλούν για το σήμερα των ερωτικών σχέσεων!

chartomantia-098

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να ασχοληθείτε με την υλοποίηση δεσμεύσεων και δραστηριοτήτων που είναι σημαντικές για εσάς. Είναι μια εβδομάδα αφιερωμένη σε νέα εγχειρήματα ή δραστηριότητες. Ωστόσο δεν πρέπει να παραμελήσετε την υγεία σας, οπότε αφιερώστε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και γυμναστική. Σήμερα πρέπει να είστε υπομονετικοί, πρακτικοί και να μην επηρεάζεστε από την αργή ανάπτυξη των υποθέσεών σας. Υπάρχει λόγος για αυτό, οπότε μην δημιουργείτε φασαρίες γύρω σας. Η αδεξιότητα και η βιασύνη μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Τυχόν σοβαρά προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά, θα οφείλονται στην πεισματική στάση κάποιου ή σε αρνητικά συναισθήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Δευτέρα είναι κατάλληλη για υπεύθυνες και επείγουσες επαγγελματικές ενέργειες. Είναι σημαντικό να ελέγχετε τα συναισθήματά σας και να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας. Σήμερα πρέπει να λάβετε μια απόφαση, σχετικά με μια συνομιλία ή επίσκεψη που είναι στα σχέδιά σας για αυτή την εβδομάδα. Να περιμένετε ένα γεγονός ή συνάντηση με ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

zwdia-zvdia-alex

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα πνευματικά θέματα. Έχετε ανάγκη για επαφές με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. Διάφορα απροσδόκητα αλλά ευχάριστα γεγονότα θα βρουν έναν τρόπο να σας εκπλήξουν. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με ορισμένα άτομα, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τη σχέση σας μαζί τους. Σήμερα θα έχετε επαφές με ένα παιδί ή άτομα νεαρής ηλικίας που ζουν κοντά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα μία από τις σημαντικές δεσμεύσεις σας θα σχετίζεται με χρήματα ή έγγραφα. Οι εκπλήξεις της μέρας θα είναι ευχάριστες και θα φέρουν θετικά συναισθήματα. Ευνοείται ο έρωτας και οι ρομαντικές επαφές με άτομα από διάφορα μέρη. Τυχόν προβλήματα θα σχετίζονται με διαφωνίες στην οικογένειά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα έχετε μια δέσμευση σχετικά με ένα παιδί, σημαντική για το μέλλον ή την υγεία του. Θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας, οπότε διατηρήστε θετική διάθεση και δύναμη πνεύματος (σε περίπτωση που συναντήσετε εμπόδια ή δυσκολίες). Τη Δευτέρα θα λάβετε οικονομικά νέα που θα είναι σημαντικά για εσάς. Στην ερωτική σας ζωή αποφύγετε τη ζήλια, τις περιττές ερωτήσεις και υποψίες. Ενδεχομένως να λάβετε δυσάρεστα νέα, για ένα άτομο με το οποίο έχετε κοινό παρελθόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75