Αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Σάββατο

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

Αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τη θέση του στον Αιγόκερω που κυβερνά, φροντίζει να σας κρατά σε εγρήγορση!

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Άρα έχετε άπλετο χρόνο να βάλετε τα πάντα σε σειρά!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες. Αυτό σας κάνει πιο συντονισμένους και πιο ευαίσθητους με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Λίγη φιλανθρωπική δράση θα ήταν αίσια αξιοποίηση αυτής της ενέργειας. Επίσης, αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για ψυχαγωγία, διασκέδαση και βόλτες στη φύση. Πολλοί από εσάς θα επικεντρώσουν την προσοχή τους σε ένα σημαντικό γεγονός που αφορά έναν άντρα, πιθανόν μέλος της οικογένειας σας ή συγγενή. Σήμερα οι άντρες θα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από αγάπη και τρυφερότητα. Το Σάββατο, μπορεί να προκύψουν κάποια οικονομικά προβλήματα λόγω ανόητων πράξεων και κακών αποφάσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτά τα γεγονότα σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Η παρουσία μιας γυναίκας στην καθημερινότητά σας θα σας προκαλέσει ευχάριστα συναισθήματα. Θα σας φέρει νέα που θα σας κάνουν να χαρείτε ή χρήσιμες συμβουλές. Σήμερα προσέξτε τις συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου ή τις υποσχέσεις που σχετίζονται με τους άντρες. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για κοντινά ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό τους: για να επισκεφτείτε φίλους ή συγγενείς, να χαλαρώσετε και τα λοιπά.

zwdia – love

Αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να τακτοποιήσετε το σπίτι σας, να ολοκληρώσετε βελτιώσεις, επισκευές ή άλλες αλλαγές σε αυτό. Δυστυχώς τα γεγονότα θα σταθούν εμπόδιο στις προσδοκίες σας. Θα προκύψουν καταστάσεις που μπορεί να συνδέονται με εκούσιες προσβολές και ένα απερίσκεπτο σχόλιο. Η διαφορά στο πώς περιμένετε να εξελιχθεί η ημέρα και στο πώς θα εξελιχθεί τελικά μπορεί να σας αναστατώσει και να σας μπερδέψει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με κακή διάθεση ή με διάθεση να τεμπελιάσετε. Σταδιακά θα παρασυρθείτε από τα γεγονότα της ημέρας.Θα γίνετε πολύ δραστήριοι και η μέρα σας θα είναι γεμάτη με νέα και εμπειρίες. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδανική για κοινωνικές επαφές, για επικοινωνία με φίλους και συναδέρφους μέσω κοινωνικών δικτύων ή διαδικτύου. Στο τέλος της ημέρας θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία της: Ακόμη και αν μάθατε μόνο ένα μάθημα, γνωρίσατε μόνο ένα άτομο ή διαβάσατε μόνο ένα βιβλίο.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μην φοβηθείτε τους νέους ανθρώπους που θα έρθουν στη ζωή σας και τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Προσπαθήστε να μην κρίνετε εκ των προτέρων τις πληροφορίες ή τις προτάσεις που θα λάβετε, ανεξάρτητα από την πηγή τους. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα για εσάς, που θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά λόγω των γεγονότων που θα βιώσετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε την τάση να περάσετε χρόνο με φίλους ακόμη και αν μένουν μακριά από εσάς. Δεν θα έχετε πρόβλημα να ταξιδέψετε για να βρεθείτε με φίλους ή συγγενείς ή να δεχτείτε επισκέψεις στο σπίτι σας. Σήμερα να είστε ανοικτοί σε νέες γνωριμίες, ειδικά με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου και του Ζυγού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9