Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Δευτέρα

erwtikes-11314

Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, προσπαθήστε να ξεκινήσετε την εβδομάδα χωρίς περίπλοκες σκέψεις και κακή διάθεση λόγω των γεγονότων της προηγούμενη μέρας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σε κάποιες από τις προσωπικές σας σχέσεις.

Η σημερινή μέρα φέρνει νέα ή προτάσεις που θα είναι δελεαστικές, αλλά θα πρέπει να τις σκεφτείτε καλά. Κάτι που θεωρήσατε ότι ήταν μια απώλεια που έμεινε στο παρελθόν, μπορεί τώρα να αποδειχθεί ευλογία.

Θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση ή θα πάρετε μια σημαντική απόφαση για το σπίτι σας.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα βιώσετε μια δυσάρεστη διαφωνία ή σύγκρουση στο σπίτι ή με συγγενείς. Θα υπάρξει μια στιγμή έντασης που δεν θα είναι δικό σας λάθος. Η μέρα υποδεικνύει τη λήψη χρημάτων ή καλών νέων σχετικά με χρήματα. Θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά στην εργασία σας εάν εστιάσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω να περιμένετε μια επιτυχημένη και γόνιμη μέρα. Τώρα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε ή να επιτύχετε σε ένα σημαντικό έργο. Σήμερα, ένας άντρας μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Εάν αντιμετωπίσετε σήμερα ένα πρόβλημα υγείας, θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να το επιλύσετε.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η σημερινή μέρα θα είναι κατάλληλη για ενεργό δράση. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Δεν θα πρέπει να παρασύρεστε από αυτά όταν παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και δημιουργική δουλειά. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας των τριών αυτών ζωδίων θα επιτύχουν κάτι σημαντικό.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα έχετε μια καλή μέρα στη δουλειά σας που θα σας ευχαριστήσει. Τη Δευτέρα, θα είστε σε θέση να χαρείτε με επιτυχίες που θα σας δείξουν ότι έχετε μεγάλες αλλά αναξιοποίητες δυνατότητες. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να περιμένετε μια συναισθηματική και ευχάριστη μέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098