Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Πέμπτη

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, απ’ όπου σας διδάσκει νέους τρόπους διαβίωσης!

Ο Αιγόκερως αποτελεί τις δομές και τα συστήματα, δηλαδή αυτά στα οποία είχατε συνηθίσει: Τους κανόνες και τους νόμους κάθε πολιτισμένης κοινωνίας!

Πολλά έχουν αλλάξει ή αναβαθμιστεί, αφότου ο Κρόνος συγκατοίκησε με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου. Η απαίτησή του είναι μια εκ βαθέων εκκαθάριση… Και ακολουθεί ο Δίας στον Αιγόκερω, για να σας επιμορφώνει καθ’ οδόν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Ερμής είναι νεοφερμένος στην Παρθένο. Θα βοηθήσει το σκεπτικό σας να προσαρμοστεί στην παρούσα μορφή της καθημερινότητας. Η παραμονή του εδώ μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, θα σας δώσει τον χρόνο και την ενέργεια να ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας!

Και η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στην Παρθένο, εξίσου ευεργετική παρουσία. Θα σχηματίσει αίσιες όψεις διαδοχικά με τους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο από τον Αιγόκερω. Η τάξη αρχίζει να επιστρέφει!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν Χαρτομαντεία 19-21/08 Αισθηματικές εξομολογήσεις – Επανασυνδέσεις

zwdia-zvdia-alex

Την Πέμπτη είναι σημαντικό να κάνετε κάτι καινούργιο στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας. Όλα εξαρτώνται από τη φύση της εργασίας και τις υποχρεώσεις σας. Ευνοείται να μάθετε κάτι νέο από συναδέλφους ή συνεργάτες, είτε άλλες πηγές όπως το διαδίκτυο. Καλό θα είναι να επιδιώξετε περισσότερες επαφές με διάφορους ανθρώπους. Οι σχέσεις και τα σχέδια που σχετίζονται με ξένες χώρες θα έχουν καλή εξέλιξη. Αποφύγετε την ρουτίνα, κάντε τα πάντα λίγο διαφορετικά. Είναι σημαντικό να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να δείξετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Πέμπτη οι συναντήσεις σας με άτομα που έχετε τους ίδιους στόχους, θα έχουν ωφέλιμη και ευνοϊκή εξέλιξη. Αποφύγετε τα άσκοπα σχόλια, τις βιαστικές αντιδράσεις ή αποφάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Σε γενικές γραμμές, είναι μέρα κατάλληλη για προσωπικές εμπειρίες και για να οριστικοποιήσετε σχέδια. Επενδύστε χρόνο και ενέργεια σε κάποια βελτίωση ή επισκευή στο σπίτι σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή μέρα για μια μάζωξη στο σπίτι σας ή για να συναντήσετε φίλους. Να περιμένετε διάφορα νέα από κοντά και μακριά. Προβλέπονται επιτυχημένα και ευχάριστα ταξίδια, αν τα έχετε σχεδιάσει. Ενδέχεται να εκπλαγείτε από δυσάρεστα νέα που αφορούν κάποιον συνάδελφο, πελάτη ή προϊστάμενό σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια στην δουλειά σας για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ζητήστε βοήθεια και υποστήριξη μόνο από άτομα που εμπιστεύεστε. Αποφύγετε να μοιραστείτε τα σχέδιά σας με όλους. Θα θυμάστε αυτή τη μέρα για κάτι καλό που θα συμβεί ή για κάποιο σημαντικό νέο που θα λάβετε. Αφιερώστε αρκετό χρόνο για να ακούσετε μια γυναίκα του κύκλου σας, που θα θελήσει να σας μιλήσει ή να σας ζητήσει βοήθεια.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/08 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, χωρίς να διατηρήσετε τον έλεγχο στα συναισθήματα και τον προϋπολογισμό σας. Στην πραγματικότητα πρέπει να προσέξετε πού ξοδεύετε χρήματα, επειδή μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση ή δυσκολία. Η μέρα ευνοεί τα ταξίδια – και ενδέχεται να ταξιδέψετε για επίσκεψη στο σπίτι ενός άρρωστου συγγενή ή φίλου. Οι νέες γνωριμίες σας θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Στην ερωτική σας ζωή θα βιώσετε διάφορα ενδιαφέροντα γεγονότα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9