Αστρολόγος προβλέψεις 20/10 Σάββατο

apiasta-erwtika-oneira

Αστρολόγος προβλέψεις 20/10 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, ενθαρρύνει τους πάντες να λειτουργούν με ευθύνη και με σεβασμό.

Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται ανάδρομη μέσα στον Σκορπιό. Με αυτό τον τρόπο σας βοηθά να επιστρέψετε σε κάποια πράγματα, να βρείτε την ουσία τους και να συνειδητοποιήσετε τα πραγματικά σας ζητούμενα. Οι ανάδρομοι πλανήτες εξυπηρετούν στο να κάνετε διορθώσεις και να κερδίζετε μία ακόμη ευκαιρία!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, ανορθώνοντας τη διάθεση όλων. Διοχετεύει στην ατμόσφαιρα ευγένεια, κατανόηση, συμπόνια, γενναιοδωρία και προσφορά. Θα σας αρέσει πολύ αυτό που θα νιώθετε σήμερα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Σάββατο, θα πρέπει να βασιστείτε στη βοήθεια των άλλων (κυρίως των ανδρών) για να επιλύσετε ένα οικιακό πρόβλημα ή να κάνετε κάποιες εργασίες στο σπίτι σας. Οι άνδρες ηλικίας κάτω των 35 ετών θα πρέπει να επιλύσουν προβλήματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο τους ή με άλλα προσωπικά τους αντικείμενα. Σήμερα, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, επειδή θα έχετε την τάση να γίνεστε συναισθηματικοί.

Αστρολόγος προβλέψεις

Αν έχετε σχέδια με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Ζυγού, των Διδύμων ή του Υδροχόου, σήμερα θα είναι λίγο απίθανο να πραγματοποιηθούν. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν κανονίσει μια συμφωνία ή μια συνάντηση με φίλους. Η μέρα απαιτεί λογική και συνέπεια σε ό,τι κάνετε. Και χωρίς κόλπα!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, το Σάββατο μπορεί να απογοητευτείτε επειδή δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια προσδοκία ή κάποιο σχέδιο σας. Αυτό θα προκαλέσει ενέργειες ή συζητήσεις με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Τα όνειρα που θα δείτε σήμερα μπορεί να σας επιβαρύνουν με αρνητικά συναισθήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε συνομιλίες ή δεσμεύσεις σχετικά με ένα παιδί ή με νεαρά άτομα από τον κύκλο των συγγενών ή φίλων σας. Ακολουθήστε τις πληροφορίες που θα πάρετε από άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου ή που σχετίζονται με αυτά.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε περισσότερη δουλειά ή επείγουσες δεσμεύσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Η μέρα υποδεικνύει κάποια χρήματα από μια επιπλέον εργασία. Εάν το Σάββατο είναι μια εργάσιμη ημέρα για εσάς, αποφύγετε διαφωνίες και διαμάχες με συναδέλφους ή πελάτες.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε συνομιλίες ή δεσμεύσεις για χρήματα, για κάποιο οικονομικό έγγραφο ή για να προγραμματίσετε επερχόμενες δαπάνες και οικονομικές υποθέσεις. Οι νεαρές γυναίκες που γεννήθηκαν σε αυτά τα τρία ζώδια είναι πιθανό να πάρουν κάποια χρήματα ή μπορεί να πάρετε χρήματα μέσω μιας νεαρής γυναίκας που γεννήθηκε στα τρία αυτά ζώδια. Η μέρα σήμερα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις και χωριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot