Αστρολόγος Προβλέψεις 20/10 Τρίτη

hmerhsies-30-4

Αστρολόγος Προβλέψεις 20/10 Τρίτη

Αστρολόγος Την Τρίτη θα εστιάσετε την προσοχή και την ενέργειά σας σε πράγματα σημαντικά για εσάς.

Μπορεί να αφορούν την ερωτική σας ζωή, την οικονομική σας σταθερότητα, τα καθήκοντα και τις σχέσεις σας.

Τα σχέδιά σας θα πρέπει να είναι ρεαλιστικά για να εφαρμοστούν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αποφύγετε να ενεργήσετε μόνο με βάση τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες σας, είτε να χειραγωγήσετε τα συναισθήματα των άλλων για αυτό τον σκοπό.  Η Τρίτη είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και επαφές με άτομα από διάφορα μέρη. Οι άνδρες μέσης ηλικίας δεν πρέπει να επιβάλλουν την θέλησή τους στην επίλυση των οικογενειακών προβλημάτων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες συνέπειες.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα καλό είναι να προγραμματίσετε τα έξοδά σας. Ευνοούνται οι οικονομικές σας υποθέσεις αλλά κυρίως αυτές που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Την Τρίτη μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα που δεν θα σας εκπλήξουν. Ενδεχομένως να βιώσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού και του Καρκίνου. Οι εκπλήξεις σήμερα θα είναι η βάση των επερχόμενων αλλαγών στη ζωή σας.

Αστρολόγος Προβλέψεις 20/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Οι συγκρούσεις θα επηρεάσουν τη διάθεση και τις ενέργειές σας για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Σκεφτείτε περισσότερο πριν μιλήσετε ή ενεργήσετε, γιατί θα είστε συναισθηματικά ασταθείς. Η μέρα υποδεικνύει διάφορες εκπληκτικές εμπειρίες. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα έχουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους.

zodia-astra-tarot

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Θα βιώσετε απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχουν παιδί. Η σημερινή θα είναι δύσκολη μέρα για να ταξιδέψετε, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις ή συγκρούσεις με αγενείς ανθρώπους και πολλά άλλα. Μερικοί θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα άρρωστο άτομο στο σπίτι ή στο νοσοκομείο. Από οικονομικής απόψεως, η μέρα υποδεικνύει την λήψη σημαντικών ειδήσεων ή ενός εγγράφου.

Αστρολόγος Προβλέψεις 20/10 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα έχετε μεγάλη ανάγκη την αγάπη των ανθρώπων γύρω σας. Η αρμονία στο χώρο εργασίας θα είναι σημαντικός παράγοντας για να επιτύχετε όσα θέλετε. Μπορεί να φανείτε τυχεροί σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας. Αποφύγετε τις εκδηλώσεις ζήλιας. Η μέρα φέρνει σημαντικά γεγονότα ή συζητήσεις, που αφορούν οικογένειες που χωρίζονται λόγω διαφόρων περιστάσεων. Μην κλείνετε τα μάτια στα προβλήματα που έχετε στο σπίτι και απλά να περιμένετε τη λύση τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76