Αστρολόγος προβλέψεις 20/12 Παρασκευή

karkinos-filia

Αστρολόγος προβλέψεις 20/12 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2020. Αυτή η θέση της ευνοεί την κοινωνικοποίηση αλλά και τη διεύρυνση των δικτύων σας!

Είστε έτοιμοι πλέον να απελευθερωθείτε από ό,τι μπορεί να σας κρατούσε πίσω. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο στις 22 του μήνα. Αυτό μπορεί να επιφέρει κάποιες εκπλήξεις – και καλό είναι να έχετε προειδοποιηθεί για την πιθανότητα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Ευνοούνται οι κοινωνικές εκδηλώσεις και οι περισσότερες επαφές. Οι υποχρεώσεις σας αυτού του τύπου είναι πιθανό να αυξηθούν: Αυτό υποδεικνύει ένα τετράγωνο της Σελήνης με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Κάντε ό,τι χρειαστεί για να συνάδετε με την ατμόσφαιρα!

zodia-taro-45

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή οργανώστε καλά τη μέρα σας. Παρακολουθήστε στενά τα καθήκοντα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα, που αφορούν εσάς προσωπικά ή την οικογένειά σας. Η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από την πίστη σας στην επίτευξή της. Σήμερα μπορεί να προσβληθείτε ή να απογοητευθείτε, από ενέργειες ή σχόλια ενός άντρα στο χώρο εργασίας σας. Αυτά είναι περιττά συναισθήματα, καθώς δεν προσφέρουν τίποτα εποικοδομητικό και μπορούν να μπουν εμπόδιο στην εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων.

prodosia

Η Παρασκευή υποδεικνύει εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα είναι ευχάριστες – και θα σας κάνουν να δείτε πιο αισιόδοξα την εξέλιξη της σχέσης σας. Εσείς που έχετε ερωτικό σύντροφο στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, μπορεί να εκπλαγείτε με κάτι σήμερα.

Η σχέση σας με μια γυναίκα με την οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα τις τελευταίες μέρες, θα δοκιμαστεί σοβαρά χωρίς να διαφαίνεται θετική εξέλιξη. Το πιθανότερο είναι ότι ή εσείς ή αυτή θα τερματίσετε τη σχέση με δραματικό τρόπο. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε για σημαντικά θέματα, με το παιδί σας ή κάποιο άτομο νεαρής ηλικίας που ζει σε άλλο μέρος. Μπορεί επίσης να στείλετε ή να λάβετε χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/12 Παρασκευή

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Παρασκευή φέρνει ευχάριστες εμπειρίες. Μπορεί να έχουν σχέση με χρήματα ή τύχη που θα σας δοθεί στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Το θετικό κλίμα και οι ευνοϊκές συνθήκες δεν πρέπει να σας κάνουν να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Αλλά να επωφεληθείτε σχεδόν από κάθε περίσταση, γιατί ότι αυτό που σας δίνεται σήμερα είναι μοναδικό. Εκπληρώστε τις εργασίες σας και οργανώστε τις διάφορες οικογενειακές εκδηλώσεις με περισσότερη όρεξη και ενθουσιασμό.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε διάφορες ανησυχίες και προβλήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφορούν προσωπικά αντικείμενα, έγγραφα, εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε στο χώρο εργασίας ή ιδιοκτησία για την οποία είστε υπεύθυνοι. Σήμερα αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με σημαντικές και υπεύθυνες εργασίες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες νεαρής ηλικίας που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα χρειαστεί να αποδεχτείτε χωρίς καχυποψία νέα άτομα στην οικογένειά σας, τον χώρο εργασίας ή φιλικό σας κύκλο. Μπορεί να κάνετε νέες επαφές με περίεργους ανθρώπους υπό απροσδόκητες συνθήκες ή να πιεστείτε να τις δεχτείτε. Η Παρασκευή είναι μια ημέρα κατά την οποία οι ερωτήσεις σας δεν θα βρουν απαντήσεις. Αν δείξετε υπομονή, θα καταφέρετε να τις βρείτε μόνοι σας τις επόμενες μέρες. Η συνάντηση ή η συζήτηση με ένα άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, μπορεί να σας προβληματίσει ή να σας μπερδέψει.

Αστρολόγος προβλέψεις 20/12 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή καλό θα ήταν να αποφύγετε να επιβαρυνθείτε πολύ στο σπίτι ή στην εργασία σας. Δεν θα έχετε διάθεση να δουλέψετε σοβαρά, οπότε μην πιεστείτε να κάνετε πράγματα που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστα λάθη. Σήμερα σκεφτείτε περισσότερο την οικογένεια και τους συγγενείς σας: Τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς κατά την εορταστική περίοδο;

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76