Αστρολόγος προβλέψεις 21/04 Τρίτη

imerisies-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Αστρολόγος προβλέψεις 21/04 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Υδροχόο, ο πολεμιστής πλανήτης σας δείχνει την κατεύθυνση διασύνδεσής σας με τους άλλους. Ο Άρης επιδιώκει να βελτιώσει την «κυκλοφορία» σας, εσωτερικά και εξωτερικά!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Κριό, το κλειδί της ημέρας είναι η δράση. Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια θέση με τον Άρη από τον Υδροχόο, κάτι που θα ενισχύσει τη συνέργεια. Αύριο αναμένεται να σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, γι’ αυτό προετοιμάστε τη λίστα των προθέσεών σας: Όλα αφορούν την αφθονία!

Ο Ήλιος σύμπραξε με τον Κρόνο στις 13 Ιανουαρίου και άνοιξαν έναν νέο ετήσιο κύκλο. Στα εδάφη του Αιγόκερω ήταν παρών και ο Πλούτωνας. Σήμερα ο Ήλιος πατά το πρώτο τέταρτο αυτού του κύκλου, κάτι που σίγουρα αποτελεί μεταίχμιο. Κάτι έχει αλλάξει και αρχίζετε να το συνηθίζετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά όσα κάνατε και είπατε χθες. Μήπως δώσατε ψεύτικες ελπίδες ή προσβάλλατε κάποιον; Εξετάστε τις ενέργειές σας κατά τις δύο τελευταίες ημέρες και δείτε αν είστε ικανοποιημένοι με όσα έχετε κάνει. Σήμερα δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις αλλά για συμφιλίωση και ταπεινότητα. Περισσότερο από ποτέ, θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και κυρίως κατανόηση του πόνου ή του άγχους ενός ατόμου που είναι σημαντικό για εσάς (ή αντίστροφα). Τα όνειρα που θα δείτε θα είναι προφητικά.

Διαβαστε επισης : Ήλιος στον Ταύρο 19/04 Νέες και παλιές αγάπες στο προσκήνιο

chartomantia-098Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα σηματοδοτήσουν σημαντικά μελλοντικά γεγονότα. Κάθε άτομο που θα εμφανιστεί στη ζωή σας, θα έχει συγκεκριμένη αποστολή. Μάθετε να βλέπετε το αόρατο, να ακούτε τη σιωπή και να βλέπετε στο σκοτάδι. Τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή γύρω σας, που παρακολουθείτε στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή το διαδίκτυο είναι προάγγελος για κάτι μεγαλύτερο… Που αναμένεται να εξελιχθεί φέτος και κατά την διάρκεια του επόμενου χρόνου. Η διαίσθησή σας θα σας δείξει τον σωστό δρόμο, αρκεί να την ακούσετε προσεκτικά και να αποκλείσετε τις άλλες φωνές.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα είστε σε θέση να σημειώσετε πρόοδο ή επιτυχία, στην επίλυση ενός προβλήματος ιδιοκτησίας. Θα πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση που έχετε καθυστερήσει μέχρι τώρα. Την Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα φιλική σχέση με ένα ενδιαφέρον και έξυπνο άτομο.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/04 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε πολύ συναισθηματικοί και ευσυγκίνητοι. Θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σας. Η Τρίτη είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας καθηκόντων, για αυτό χρησιμοποιήστε με λογική τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας.

zodia-astra-tarot

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την ανάληψη καθηκόντων, όπου θα χρειαστείτε βοήθεια από άλλους ανθρώπους. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, αλλά μόνο με σωστές ενέργειες εκ μέρους σας. Την Τρίτη πιθανότατα να αντιμετωπίσετε προβλήματα με άτομα που αντιτίθενται στις φιλοδοξίες ή τις επιθυμίες σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/04 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα λάβετε νέα από ή θα συζητήσετε με μια γυναίκα… Και θα αποτελέσει έναυσμα για να αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια διαφωνία ή παρεξήγηση με κάποιον συνάδελφο, πελάτη ή διευθυντή στο χώρο εργασίας σας. Την Τρίτη θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Μην βιαστείτε να πανικοβληθείτε αλλά ούτε και να χαλαρώσετε. Πιθανότατα έτσι θα χάσετε την ευκαιρία να δείτε κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75