Αστρολόγος προβλέψεις 21/05 Τρίτη

astro-live συναστρίες

Αστρολόγος προβλέψεις 21/05 Τρίτη

Αστρολόγος προβλέψεις Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Καρκίνο, απ’ όπου διαχέει πολλή δράση στο οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάνετε κάποιες εργασίες στο σπίτι, είτε ότι απολαμβάνετε ευχάριστες δραστηριότητες με τους δικούς σας ανθρώπους

Ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21 Ιουνίου. Σας αναμένουν πολλές μετακινήσεις και επικοινωνίες, πολύς αναβρασμός! Στους Διδύμους βρίσκεται και ο Ερμής, ενισχύοντας την εξωστρέφεια. Θα δείτε να αυξάνεται η κατανόηση, σε όλα όσα κάνατε ή χειριστήκατε τους τελευταίους μήνες!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Αυτό κάνει πιο προσγειωμένες και συντηρητικές τις προσεγγίσεις σας σε όσα επεξεργάζεστε. Το φεγγάρι θα βρεθεί σε ευνοϊκές θέσεις έναντι της Αφροδίτης και του Ουρανού από τον Ταύρο. Να αναμένετε καινούργιες συγκυρίες και εμπειρίες!

zodia-taro-45

Την Τρίτη θα επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή ανεξαρτησία όταν λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις. Μολαταύτα, θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε συγκεκριμένες περιστάσεις στηζωή σας όπως είναι τώρα. Η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη ημέρα για κάποιους από εσάς, οπότε μην καθυστερείτε τις δεσμεύσεις σας και μην ψάχνετε αφορμές για να μην τις ολοκληρώσετε. Οι αγχωτικές καταστάσεις δεν θα πρέπει να σας τρομάξουν αλλά να σας κινητοποιήσουν.

Προσέξτε τι λέτε, επειδή ενδέχεται κάποιος γύρω σας να χρησιμοποιήσει τα λεγόμενά σας για να σας βλάψει απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, αλλά αποφύγετε τις περιπέτειες και τις επικίνδυνες καταστάσεις. Οι άνδρες ηλικίας άνω των 35 ετών, θα έχουν την τάση να δείξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να μοιραστούν τις ιδέες τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τρίτη πιθανόν να είναι μια μέρα γεμάτη με ενδιαφέροντα γεγονότα. Θα αναζητήσετε και θα βρείτε μια λύση σε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα ή σε κάποιο πρόβλημα υγείας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα κατά την οποία μπορεί να πάρετε κάποια χρήματα, να κάνετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου και άλλα. Θα ανακύψουν πάλι κάποιες παλιές συγκρούσεις ή προβληματικές σχέσεις. Θα είναι μια καλή μέρα για τους άνδρες προκειμένου να διευθετήσουν τις οικονομικές τους υποθέσεις και για τις γυναίκες για να επικεντρώσουν την προσοχή τους σε σημαντικά πράγματα για το σπίτι τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/05 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για την ανάπτυξη σημαντικών προσωπικών ή επαγγελματικών επαφών. Θα είναι μια καλή μέρα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με κάποιο ταξίδι ή για επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με κάποιον συγγενή. Οι άνδρες θα έχουν να μοιραστούν ή να λάβουν σημαντικά νέα, πληροφορίες ή προτάσεις. Οι γυναίκες θα πρέπει να προσέχουν τις ενέργειές τους, διότι η σημερινή μέρα θα είναι πιο περίπλοκη ή κουραστική για αυτές.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη ενδιαφερόντων γεγονότων ή αλλαγών. Ενδέχεται να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση, οπότε προσπαθήστε να διατηρήσετε τη θετική σας διάθεση. Προσπαθήστε επίσης να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας. Θα έχετε σημαντικές επαφές, ραντεβού ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με φίλους από κοντά και μακριά. Οι άνδρες θα έχουν την τάση να περιμένουν την εξέλιξη των γεγονότων και όχι να είναι ενεργοί παράγοντες σε αυτά. Οι γυναίκες θα βιώσουν μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις που θα σχετίζονται με κάποια γεγονότα, νέα ή συναντήσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/05 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα αφιερώσετε χρόνο για να αναπτύξετε σημαντικά σχέδια ή καθήκοντα, αναφορικά με ταξίδια ή οικονομικές υποθέσεις που θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με την οικογένεια ή τη δουλειά σας. Οι εκπλήξεις της σημερινής μέρας θα σχετίζονται με συναντήσεις ή με επισκέπτες στο σπίτι σας. Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους για τα έξοδα του σπιτιού ή για τα σχέδιά σας για τις καλοκαιρινές διακοπές. Οι άνδρες θα είναι συναισθηματικά ασταθείς, με ποικίλες διαθέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι γυναίκες θα βιώσουν κάποιο πρόβλημα με πολύ συναισθηματικό τρόπο, κάτι που θα τις κάνει να χάσουν χρόνο και ενέργεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia