Αστρολόγος προβλέψεις 21/06 Παρασκευή

evdomadiaies-5-11-5

Αστρολόγος προβλέψεις 21/06 Παρασκευή

Αστρολόγος Το καλοκαίρι αρχίζει και επισήμως από σήμερα Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τους Διδύμους που βρίσκεται, προσδίδει αγάπη σε όλα όσα καταπιάνεστε. Είναι βέβαιο ότι θα έχετε να κάνετε πολλά καινούργια πράγματα!

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στους Ιχθύες, σε στάση πορείας για να γυρίσει ανάδρομος. Ο πλανήτης της ονειροπόλησης θα γυρίσει ορθόδρομος στις 27 Νοεμβρίου, επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από έναν εθισμό ή μια κακή συνήθεια. Πάρτε την απόφαση!

Ο Ήλιος περνά από σήμερα στον Καρκίνο, Χαρούμενα Γενέθλια σε όλα τα ευαίσθητα καβούρια. Είναι η μέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, υπάρχει περισσότερο φως από σκοτάδι: Είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου!

zodia-taro-45

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σχηματίζει πολλές αίσιες όψεις, όπως μία με τον Δία από τον Τοξότη. Μετά θα περάσει σε κενό πορείας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα, για τον εαυτό σας και μόνο!
Την Παρασκευή, πριν αρχίσετε να κάνετε σχέδια για την επόμενη εβδομάδα, ρίξτε μια ματιά στις περασμένες μέρες και αποφασίστε: Έχετε ολοκληρώσει όπως θα θέλατε τα καθήκοντά σας ή λόγω της επιείκειας και του φόβου δεν καταφέρατε να δείξετε τις πραγματικές σας δυνατότητες και γνώσεις;

Σήμερα, η επιστροφή στο παρελθόν πρέπει να είναι θετική, να έχει ως σκοπό την επιτυχία ή την απόλαυση. Να μην σημαδεύεται από κακές αναμνήσεις. Την Παρασκευή είναι πιθανές συναντήσεις και συνομιλίες με ανθρώπους από το παρελθόν σας: Γείτονες, συμμαθητές, φίλους, πρώην συναδέρφους και τα λοιπά. Σήμερα συγκεντρώστε τα θετικά πράγματα που έχετε αποκομίσει από τις εμπειρίες του παρελθόντος, για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε από την αρχή τις ιδιαίτερες στιγμές στη ζωή σας.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 21/06 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα είστε σε θέση να επιτύχετε και να εκπληρώσετε τους στόχους σας χωρίς εμπόδια σήμερα. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για τις δεσμεύσεις σας που αφορούν έγγραφα ή ιδιοκτησία. Σήμερα θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Κατά τις επόμενες εβδομάδες θα εξελιχθούν με ενδιαφέρον και εποικοδομητικό τρόπο για εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε για λίγο κάποιες ανησυχίες για κάτι που θα εξαφανιστεί γρήγορα. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε σε ένα σημαντικό εγχείρημα για εσάς. Οι συναντήσεις που θα κάνετε σήμερα δεν θα είναι με τυχαίους ανθρώπους. Σήμερα, μπορεί να ταραχθείτε από μια δυσάρεστη είδηση ​​για ένα πρόβλημα υγείας κάποιου γνωστού σας.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή μέρα φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σας με συγγενείς. Μπορεί να ανταλλάξετε κατηγορίες για θέματα που δεν μπορείτε να επιλύσετε αυτή τη στιγμή. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι. Στη δουλειά σας θα μάθετε νέα που θα είναι σημαντικά για την καριέρα ή τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/06 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα σκεφτείτε πώς πρέπει να ενεργήσετε σε θέματα που σχετίζονται με την περιουσία ή την κληρονομιά σας, κάποια κοινή ιδιοκτησία και άλλα. Σήμερα θα χαρείτε με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας. Η σημερινή μέρα θα είναι περίπλοκη για όσους από εσάς ταξιδέψουν. Η σχέση σας με άτομα που ζουν μακριά σας θα είναι ασαφής και αινιγματική.

Διαβαστε στο Καλοκαίρι 2019 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66