Αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Κυριακή

zwdia-tetraplotites

Αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, δίνει έμφαση στα θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Η συνάντηση του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου. Πολλά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, θα αρχίσουν να βρίσκουν τις λύσεις τους!

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος μέχρι τις 31 του μήνα, ωθώντας σας να προχωρήσετε και να κάνετε ρυθμίσεις πολλών θεμάτων καθ’ οδόν. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες. Είστε πιο ευαίσθητοι προς όσα συμβαίνουν, γι’ αυτό τα φροντίζετε περισσότερο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή θα είναι επηρεασμένη από γεγονότα με αργή εξέλιξη τα οποία μπορούν να ξεκουνήσουν και τους πιο δραστήριους από εσάς. Σήμερα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε. Ωστόσο, μπορεί να μην θέλετε να εργαστείτε ή τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα θέλετε. Αν ασχολείστε με επισκευές, να είστε προσεκτικοί και να μην υπερεκτιμάτε τις επιλογές σας. Σήμερα μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις στο σπίτι σας. Θα σχετίζονται με την προσωπική σας δουλειά ή με αυτή του/της συντρόφου σας, καθώς και με οικογενειακές σας υποθέσεις.

Σήμερα αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη. Όσοι από εσάς ταξιδεύετε, να είστε προσεκτικοί με τα προσωπικά σας έγγραφα και όλα όσα θα πρέπει να υπογράψετε. Κάποιοι από εσάς θα έχουν μια συνάντηση ή συνομιλία, με μια γυναίκα που θα βρίσκεται σε κατάσταση φόβου ή στρες λόγω δυσάρεστων γεγονότων στη ζωή της.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή προετοιμαστείτε για εκπλήξεις και μην αφήσετε τα γεγονότα να σας βρουν απροετοίμαστους. Θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες ή συνομιλίες με έναν άντρα. Από τους άντρες του περιβάλλοντός σας θα λάβετε σημαντικές συμβουλές ή πληροφορίες. Η μέρα προσφέρει πιο ευνοϊκές ευκαιρίες για επιτυχία στους άνδρες παρά στις γυναίκες. Γυναίκες κάντε υπομονή. Σύντομα θα έρθει και η σειρά σας!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα σκέφτεστε πάρα πολύ και δεν θα κάνετε τίποτα άξιο λόγου. Δεν θα το κάνετε από τεμπελιά, απλά δεν θα έχετε πολλή ενέργεια. Κατά πάσα πιθανότητα θα σκεφτείτε διάφορα οικογενειακά θέματα, θα κάνετε ερωτήσεις και θα αναζητήσετε απαντήσεις. Θα έχετε την τάση να μιλάτε περισσότερο με τον εαυτό σας από όσο με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή θα είναι μια μοναδική ημέρα και θα πρέπει να την περάσετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς. Αν ψάχνετε για ερωτική σχέση, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τη βρείτε ή θα λάβετε αγάπη από τον/την σύντροφό σας. Η σημερινή θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα αναπαυτείτε και θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας, πριν η εβδομάδα που θα ξεκινήσει σας κατακλύσει με τη δυναμική της. Σήμερα θα είναι σημαντικό να αποφύγετε τις συγκρούσεις και το στρες, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Κυριακή θα είναι μια σχετικά ήρεμη ημέρα. Η προσοχή σας θα επικεντρωθεί σε κουτσομπολιά που κάποιος διασπείρει για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Σήμερα δώστε προσοχή στα παιδιά σας – όσοι έχετε. Θα είναι πολύ σημαντικό να έχετε αξιόπιστη επικοινωνία μαζί τους σε αυτή την περίοδο της ζωής τους: Θα έχουν την τάση να απομονώνονται ή να παίρνουν λανθασμένες αποφάσεις για το μέλλον τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia