Αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Τρίτη

erwtikes-8414

Αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Κριό που κυβερνά, ο πολεμιστής πλανήτης σας καλεί άπαντες σε δράση!

Να φροντίσετε τον εαυτό σας και δεν αποκλείεται να τον ανακαλύψετε εκ νέου… Ο Άρης θα διαμείνει στον Κριό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Λέοντα, γι’ αυτό αφεθείτε στη χαρά. Ακολουθήστε την καρδιά και τη δημιουργικότητά σας. Η δημιουργία και η θετική ενέργεια είναι τα ζητούμενα. Η Σελήνη θα σχηματίσει αίσια όψη με τον Άρη: Στραφείτε σε αυτά που αγαπάτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη ενεργήστε με υπομονή, μην ψάχνετε γρήγορα αποτελέσματα. Μην περιμένετε ότι όλοι θα σας καταλάβουν και θα σας βοηθήσουν. Οι επαφές σας θα είναι περιορισμένες και για συγκεκριμένο σκοπό. Αυτή θα είναι σημαντική μέρα για την εργασία ή την επιχείρησή σας, αρκεί να αξιοποιήσετε σωστά τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας.

zwdia-zvdia-alexΤα προβλήματα που θα προκύψουν, προορίζονται να σας διδάξουν κάτι ή να σας δείξουν τα λάθη σας. Σκεφτείτε πριν κάνετε οτιδήποτε και μην ενδιαφέρεστε μόνο για τα δικά σας συμφέροντα. Οι φιλικές σχέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη, ειδικά με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τρίτη ευνοεί τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές δεσμεύσεις. Χρησιμοποιήστε τη μέρα για να μάθετε μια νέα δεξιότητα ή για να συναντήσετε πελάτες και επιχειρηματικούς συνεργάτες. Στην ερωτική σας ζωή, η μέρα είναι καλή για να συζητήσετε και να σχεδιάσετε το μέλλον της σχέσης σας. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στα καλύτερά σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τρίτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα, για εφαρμογή σχεδίων της επαγγελματικής δραστηριότητας ή της εκπαίδευσής σας. Θα επωφεληθείτε από τις γνωριμίες, τις γνώσεις ή την εμπειρία σας. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές συναντήσεις και τις ρομαντικές εμπειρίες. Αποφύγετε τα ψέματα και τις προσπάθειες χειραγώγησης, καθώς αύριο θα σας προκαλέσουν προβλήματα. Τυχόν εκπλήξεις θα σχετίζονται με άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού.

xartomanteia

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδιατων Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα χαρείτε με κάποια επιπλέον χρήματα στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Θα έχετε πολλή δουλειά, αλλά δεσμευτείτε μόνο για αυτά που μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Την Τρίτη είναι πιθανό κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Δυστυχώς, η μέρα φέρνει άσχημα νέα για ένα άτομο που ζει κοντά ή στη γειτονιά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα έχετε επαγγελματικές και οικιακές δεσμεύσεις που δεν πρέπει να αναβληθούν. Οι περιστάσεις θα είναι ευνοϊκές και θα βοηθήσουν στην διεκπεραίωσή τους. Ενδεχομένως να βιώσετε μια έκπληξη με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, μην διστάσετε να επισκεφθείτε γιατρό και να ξεκινήσετε την απαραίτητη θεραπεία. Σήμερα θα καταφέρετε να επιλύσετε μια παρεξήγηση στην προσωπική ή την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75