Αστρολόγος προβλέψεις 21/08 Παρασκευή

beach_surrealism_surreal_shells_artwork_vladimir_kush_1478x1140_wallpaper_Wallpaper_1024x768_www.wall321.com

Αστρολόγος προβλέψεις 21/08 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Καρκίνο, γι’ αυτό η προσοχή σας στρέφεται στο σπιτικό και την οικογένειά σας!

Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά σε αυτούς τους τομείς τους τελευταίους μήνες. Η ανάδρομη φάση της Αφροδίτης – από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου – έφερε στην επιφάνεια θέματα καθημερινής συμπεριφοράς!

Κάποια ήταν θετικά και κάποια χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις… Έτσι τώρα ασχολείστε με την εφαρμογή των νέων δεδομένων. Σε αυτό θα βοηθήσει η Σελήνη στον Ζυγό, ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη. Η Σελήνη θα σας δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές, για να κάνετε όσα χρειάζονται!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία της διαμονής του Ήλιου στον Λέοντα. Θα υπάρξει η ολοκλήρωση και λήξη, κάποιου θέματος που έχει ήδη «μπει στο τραπέζι»!

Την Παρασκευή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και στην εμφάνισή σας. Αποφύγετε τα έντονα χρώματα, τα δυνατά λόγια, τις συναισθηματικές ενέργειες. Καλύτερα να κάνετε ό,τι λένε οι άλλοι, αντί να τους γεμίσετε με κάθε είδους πληροφορίες. Θα επιβαρυνθείτε από φίλους που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις ανησυχίες τους. Ακόμη και αν βαριέστε, ακούστε τους. Σήμερα δείξτε μεγαλύτερη υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις σας. Μόνο έτσι θα έχετε επιτυχία σε ό,τι κάνετε.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και ερωτικές εμπειρίες. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στο σπίτι, που θα μπορέσετε να επιλύσετε το σαββατοκύριακο. Αποφύγετε διαφωνίες ή συγκρούσεις με άτομα που θα έχουν αγενή συμπεριφορά. Δεν θα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα, αλλά προσπαθήστε να μην αναβάλλετε υποχρεώσεις και σχέδια για τα οποία έχετε δεσμευτεί.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε σημαντικά πράγματα στη δουλειά. Μπορεί να λάβετε ένα απροσδόκητο όφελος από μια κατάσταση ή ,αναπάντεχα νέα. Ενδεχομένως να κάνετε μια συζήτηση με μια γυναίκα για κάποιο σημαντικό ζήτημα γι’ αυτή. Στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, σκεφτείτε καλύτερα κάποιες ενέργειές σας. Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα για αλλαγές που σχετίζονται με την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή θα είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Ωστόσο, μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις και ενέργειες. Προσέξτε τα περιττά έξοδα. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες της οικογένειας και του σπιτιού. Μια ερωτική σχέση με σύντροφο στο ζώδιο του Καρκίνου, των Ιχθύων ή του Σκορπιού, θα φτάσει στο αποκορύφωμά της.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε δεσμεύσεις ή να πραγματοποιήσετε σχέδια, για τα οποία προετοιμάζεστε από τις αρχές του έτους. Σε γενικές γραμμές, τα γεγονότα της μέρας θα περιστρέφονται γύρω από την εργασία και την οικογένειά σας. Θα προκύψει κάτι που θα σας προσφέρει ικανοποίηση. Τα καλά νέα ή οι ξεχωριστές εμπειρίες, θα έρθουν από ανθρώπους στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65