Αστρολόγος προβλέψεις 21/08 Τρίτη

apiasta-erwtika-oneira

Αστρολόγος προβλέψεις 21/08 Τρίτη

Την Τρίτη, μία από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις σας θα σχετίζεται με έναν άντρα από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας ή με κάποιο άτομο από έναν κρατικό θεσμό.

Θα χρειαστεί να βιώσετε τη δυσάρεστη διάθεση ή την ανυπόμονη φύση ενός νεαρού ατόμου. Κάποια δυσάρεστα γεγονότα θα σας κάνουν να δείτε με μια πιο φιλοσοφική διάθεση τέτοιου είδους εμπειρίες ως κομμάτι της εξέλιξής σας.

Τυχόν δυσάρεστα νέα σήμερα δεν προορίζονται για να σας βλάψουν αλλά για να σας δώσουν νέες γνώσεις, εμπειρίες ή αιτίες για να κάνετε χώρο για καινούργια πράγματα στη ζωή σας.

zodia-taro-45

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τρίτη υποδεικνύει ερωτικά συναισθήματα ή συναισθηματική ανησυχία. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα υπόσχεται ενδιαφέροντα νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με σημαντικά ζητήματα για εσάς. Σήμερα, να περιμένετε μια συζήτηση ή συνάντηση με κάποιο άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλο μέρος. Οι ανησυχίες που θα προκύψουν σήμερα θα φαίνονται μεγαλύτερες από ότι πραγματικά είναι.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα απασχοληθείτε απαντώντας σε επιστολές, συμμετέχοντας σε συζητήσεις ή διαδικτυακές συνομιλίες με άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Πιθανόν να προκύψει κάποιο ταξίδι λόγω κάποιας ευχάριστης περίστασης. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα για την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων. Σήμερα, κάποια νέα από μακριά θα αποτελέσουν λόγο για αναπάντεχα συναισθήματα.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα χαρείτε οπωσδήποτε με κάτι στο σπίτι σας. Την Τρίτη αποφύγετε να κοροϊδέψετε ή να χειραγωγήσετε τους άλλους. Αποφύγετε επίσης να συμβούν τέτοιου είδους ενέργειες σε εσάς. Δώστε προσοχή στην ερωτική σας σχέση και διαφυλάξτε την αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά τις υποχρεώσεις που έχετε προγραμματίσει για αύριο. Να περιμένετε ότι θα προκύψουν μερικές καλές ιδέες σχετικά με την απόκτηση χρημάτων. Σήμερα, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια απώλεια για την οποία ήσασταν ψυχολογικά προετοιμασμένοι. Θα καταλάβετε τα ψέματα κάποιου που θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει σε κάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera