Αστρολόγος προβλέψεις 21/09 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-4-5

Αστρολόγος προβλέψεις 21/09 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη.
Η θεά της ομορφιάς βρίσκεται στον Σκορπιό, απ’ όπου κεντρίζει περισσότερο την εστίαση σε όσα απαιτούν την προσοχή σας!

Η Αφροδίτη ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές, καθώς θα γυρίσει ανάδρομη μέσα στον Σκορπιό στις 5 Οκτωβρίου και θα κάνει τα πάντα πιο εσωτερικά.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Ερμή στην Παρθένο, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για εκκαθαρίσεις! Επόμενη στάση του, ο Ζυγός.
Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, φέρνοντας πιο κοντά σας έναν φίλο.

zodia-taro-45

Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα επαγγελματικά ταξίδια ή αυτά για κάποιο άλλο σημαντικό καθήκον, γιατί θα προκύψουν διάφορα απροσδόκητα εμπόδια και νέες συνθήκες για τις οποίες δεν θα είστε προετοιμασμένοι.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε τη μέρα για θεραπεία, περιποίηση, οδοντιατρικές ή αισθητικές διαδικασίες και πολλά άλλα. Η σημερινή μέρα θα είναι τυχερή για όλους, αλλά δεν θα έχουν όλοι τη δυνατότητα να το αντιληφθούν. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα χρειαστεί να αποφύγουν τις συγκρούσεις και τις εκδηλώσεις ζήλιας, γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι αναπάντεχες.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο  Φθινοπωρινή Ισημερία αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα χαρείτε με κάποιες συζητήσεις ή συγκεντρώσεις με συγγενείς και φίλους. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα τηλεφωνική συνομιλία ή θα ανακαλύψετε αναπάντεχα πληροφορίες για ένα σημαντικό θέμα. Θα μπορέσετε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας στο εγγύς μέλλον. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σας προκαλέσουν ευχάριστα συναισθήματα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, έχετε μπροστά σας μια μέρα γεμάτη με απροσδόκητα γεγονότα. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας για σήμερα. Σήμερα, να είστε ευαίσθητοι και ευγενικοί στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος για μια δυσάρεστη διαμάχη. Μην χαλάτε τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της όμορφης ημέρας.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/09 Παρασκευή

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε κάποιες δεσμεύσεις με συγγενείς ή φίλους. Ένα σημαντικό γεγονός στην οικογένεια κάποιων φίλων ή γειτόνων θα αποτελέσει αφορμή για μια συγκέντρωση. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα προαισθήματα ή τα όνειρά σας. Σήμερα θα βρείτε μια καλή λύση στα προβλήματά σας. Τα καλά νέα της ημέρας θα έρθουν από εκπροσώπους των τριών αυτών ζωδίων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα θέλετε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε στο σπίτι σας θα απαιτήσουν περισσότερα έξοδα, ειδικά εάν βιάζεστε να τα επιλύσετε. Σήμερα θα λάβετε δυσάρεστα νέα σχετικά με την ιδιοκτησία ή τα προσωπικά αντικείμενα ενός ατόμου που γνωρίζετε. Η ερωτική σας ζωή απαιτεί την πλήρη αφοσίωσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia