Αστρολόγος προβλέψεις 21/10 Δευτέρα

giati-den-tilefwnei

Αστρολόγος προβλέψεις 21/10 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Ανοίγει την εβδομάδα από τον Καρκίνο, όπου βρίσκεται στη φάση του Τελευταίου της Τέταρτου. Είναι η ιδανική στιγμή για να υψώσετε το ανάστημά σας και να αναλάβετε τον έλεγχο των καταστάσεών σας!

Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας μέσα στη μέρα. Θα βγει από αυτό όταν θα περάσει αργότερα στον Λέοντα. Άρα αξιοποιήστε το πρωινό για να βρείτε τον βηματισμό που σας βολεύει… Γιατί μετά θα χρειαστείτε περισσότερη ενέργεια: Με την ανάμιξη του Λέοντα, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο θερμή και γενναιόδωρη!

Η Σελήνη από τον Λέοντα, σας κάνει πιο εξωστρεφείς και εκφραστικούς. Αναμένεται μια όψη τετραγώνου, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Άραγε, απολαμβάνετε όσα έχετε; Και έχετε τα περιθώρια να αποκτήσετε όσα θέλετε;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Δευτέρα είναι μια ημέρα κατά την οποία η ζωή θα σας δώσει τουλάχιστον ένα μάθημα… Ή θα σας δοκιμάσει, για να δει αν έχετε διδαχθεί από τα προηγούμενα λάθη σας. Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα, χωρίς όμως πανικό ή φόβο. Σήμερα να περιμένετε συζητήσεις ή συναντήσεις με φίλους, που ζουν σε άλλη πόλη ή που θα ταξιδέψουν κάπου. Σήμερα θα είστε σε θέση να καταλήξετε σε μια συμφωνία ή να ξεκαθαρίσετε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ακόμα κι αν δεν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, το βασικότερο είναι ότι θα απαλλαγείτε από τους φόβους σας.

Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε κάποια θεραπεία ή να επισκεφθείτε τον γιατρό σας. Η σχέση σας με μια γυναίκα στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, θα απαιτήσει την προσοχή σας. Μπορεί να βρεθείτε σε μια αμήχανη κατάσταση ή να προκύψει μια παρεξήγηση μεταξύ σας και τα λοιπά. Πολλοί από εσάς θα εκπλαγούν στη δουλειά τους από κάποιο γεγονός, πρόταση ή συζήτηση που θα σχετίζεται με τα χρήματα.

taro-zodia-098

Αστρολόγος προβλέψεις 21/10 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τη Δευτέρα θα λάβετε σημαντικές ειδήσεις, επιστολές ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η μέρα φέρνει συναντήσεις, ραντεβού ή επαφές με ξένους. Σήμερα θα ενθουσιαστείτε με τις πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι τυχερή για εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βασιστείτε σε αυτό και να παίξετε τυχερά παιχνίδια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Δευτέρα θα είναι μια μέρα απολογισμού, που μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για να ξεκινήσετε κάποια από τα σχέδιά σας. Τα γεγονότα της σημερινής μέρας μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας – και αυτή η επιρροή μπορεί να συνεχιστεί για τις επόμενες ημέρες. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για όσους από εσάς ασχολούνται με ζητήματα νοικοκυριού ή ιδιοκτησίας κάποιου είδους. Να περιμένετε θετική επιρροή στις ενέργειές σας, από άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Θα ξεκινήσετε την εβδομάδα σας με μια αισιόδοξη διάθεση, έτοιμοι να ολοκληρώστε όσες περισσότερες δουλειές μπορείτε. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των προσωπικών ή των οικογενειακών σας σχέσεων. Θα λάβετε υποστήριξη ή ευνοϊκό αντίκτυπο στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή σας, μέσα από την εμφάνιση διαφόρων νέων περιστάσεων. Σήμερα, ένα συγκεκριμένο γεγονός θα επηρεάσει τη γνώμη σας για κάποιο άτομο.

Αστρολόγος προβλέψεις 21/10 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα εξετάσετε μια ιδέα ή μια πρόταση, που πιθανότατα θα προέλθει από κάποιο φίλο σας. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή μέρα για εργασία, για να εστιάσετε την προσοχή σας στην εκπλήρωση διαφόρων επαγγελματικών ή επιχειρηματικών υποχρεώσεων. Αν πάτε σε μια συνέντευξη για δουλειά, θα φανείτε τυχεροί. Αν σήμερα αισθανθείτε αδιαθεσία, να ξέρετε ότι θα αργήσετε να συνέλθετε. Η σημερινή μέρα απαιτεί να διαφυλάξετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66