Αστρολόγος προβλέψεις 22/01 Τετάρτη

imerisies-21214

Αστρολόγος προβλέψεις 22/01 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου.
Από αυτή τη θέση του, ο Ερμής βοηθά να έχετε διαύγεια σκέψης και περισσότερη κατανόηση. Τώρα ευνοείται η καινοτόμα σκέψη, όπως και η δυναμική να ξεπερνάτε τις καταστάσεις. Φροντίστε να σκέφτεστε τα πάντα διεξοδικά!

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Υδροχόο. Από εκεί σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Πρόκειται για όψη που στήνει το σκηνικό για τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24 Φεβρουαρίου. Πάντως η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται κάπως…

Θα υπάρξουν αλλαγές και μεταθέσεις από την παρούσα θέση σας. Θα υπάρξουν και νέες οπτικές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, στρέφοντας την προσοχή σας στα επαγγελματικά. Η αίσια προδιάθεσή της θα αποτελέσει στήριξη για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμά σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα πρέπει να δείξετε διπλωματικότητα και κατανόηση στις περίεργες αποφάσεις ή ενέργειες της οικογένειας ή συναδέρφων σας. Ο πιο σημαντικός κανόνας σήμερα, είναι να αποφύγετε να σπαταλάτε το χρόνο σας… Καθώς έχετε μια λίστα γεμάτη με υποχρεώσεις και δεν θα πρέπει να αναβάλλετε τίποτα για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα μπορεί να σας έρθει η αναπάντεχη ανάγκη να συναντήσετε κάποιο άγνωστο άτομο ή ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Η μέρα είναι ευνοϊκή για επανασυνδέσεις με συγγενείς, λόγω κάποιου σημαντικού γεγονότος στη ζωή ενός νεαρού ατόμου στην οικογένεια. Σήμερα αποφύγετε να κάνετε κάποιο δώρο στον/στην σύντροφό σας… Υπάρχει πιθανότητα να απογοητευτεί – εκτός εάν προηγουμένως έχετε κάνει έρευνα για το τι θα του/της αρέσει. Οι άνδρες στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου θα πρέπει σήμερα να ασχοληθούν πιο ενεργά με την επίλυση των προσωπικών τους προβλημάτων.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να προκύψουν εντάσεις στην εκπλήρωση επαγγελματικών δεσμεύσεων ή υποθέσεων που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Η σχέση σας με τις γυναίκες θα είναι πιο δύσκολη σήμερα. Τυχόν μεγαλύτερος φόρτος εργασίας ή οικιακών υποχρεώσεων θα απαιτήσει προγραμματισμό, ώστε να αποφύγετε δυσκολίες στις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/01 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Τετάρτη θα είναι δύσκολη μέρα, καθώς δυσάρεστα νέα ίσως επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας. Θα είστε πιο απαισιόδοξοι από ό,τι συνήθως και μπορεί να προκαλέσετε την ενόχληση των γύρω σας. Την Τετάρτη θα πρέπει να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στο παιδί σας ή σε άλλο άτομο νεαρής ηλικίας, συγγενή ή φίλο σας.

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη θα σας δώσει μεγαλύτερη δυναμική στις επαφές σας με διάφορους ανθρώπους. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε στη διαφορετική νοοτροπία φίλων ή γνωστών. Αυτό κάποιες φορές μπορεί να είναι πολύ κουραστικό… Ίσως θελήσετε να περάσετε τη μέρα κλεισμένοι στο σπίτι σας, χωρίς να επικοινωνήσετε με κανέναν.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/01 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Μπροστά σας έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα. Και αν προετοιμαστείτε κατάλληλα, θα μπορέσετε εύκολα να ολοκληρώσετε τα πιο σημαντικά καθήκοντά σας. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από νέα, προτάσεις ή γεγονότα που θα σας κάνουν να προσδοκάτε ένα καλύτερο μέλλον. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να αναδείξετε την εργασία σας, το έργο ή το ταλέντο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65