Αστρολόγος προβλέψεις 22/04 Τετάρτη

nea-selini-karkinos-zwdia-27-6

Αστρολόγος προβλέψεις 22/04 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του στον Κριό, φροντίζει να είστε προνοητικοί στη σκέψη και τις δράσεις!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα επίσης στον Κριό, γι’ αυτό όλα αφορούν όσα κάνετε και το πώς νιώθετε. Στη συνέχεια το φεγγάρι μπαίνει σε κενό πορείας, από το οποίο θα βγει όταν περάσει στον Ταύρο.

Λίγο αργότερα θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Τώρα πρέπει να θέσετε τις προθέσεις σας για αφθονία, για όλη την υπόλοιπη χρονιά. Αυτή μπορεί να αφορά την υγεία, την ευτυχία ή την οικονομική σας ευμάρεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για τις πράξεις σας, ανεξάρτητα από την κατεύθυνση και τον σκοπό τους. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε όσα έχετε προγραμματίσει και να αποφύγετε συναισθήματα φόβου ή άγχους για το μέλλον. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές έντασης που θα μπουν εμπόδιο στην θετική σας ενέργεια. Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες με μια νέα ή παλαιά ερωτική σχέση. Σήμερα θα συζητηθούν κάποιες σημαντικές ιδέες και σχέδια, για την εκπαίδευση ή την προσωπική εξέλιξη ενός παιδιού ή νεαρού ατόμου στην οικογένειά σας.

μελλοντολόγοςΤην Τετάρτη αποφύγετε τις συναντήσεις από κοντά, εκτός εάν αφορούν την εργασία σας. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ανυπόμονους ή υπερβολικά συναισθηματικούς ανθρώπους. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων, θα απαιτήσει προσοχή. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις οικονομικές τους υποθέσεις και στα έξοδα που σκοπεύουν να κάνουν.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/04 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τετάρτη θα χαρείτε με διάφορα νέα από κοντά και μακριά. Θα λάβετε μια σημαντική πρόταση, έγγραφο ή θα κάνετε μια συμφωνία. Σήμερα προσπαθήστε να διατηρήσετε μια σταθερή συναισθηματική κατάσταση, διότι τυχόν συγκρουόμενα συναισθήματα ή λύσεις θα δημιουργήσουν ανεπιθύμητα προβλήματα για εσάς. Η βοήθεια που θα δώσετε στους άλλους δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα στο σπίτι σας ή με μια άλλη σημαντική οικογενειακή υποχρέωση. Πολλοί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη μεταφορά σας ή τον εξοπλισμό στη δουλειά σας. Η Τετάρτη είναι καλή μέρα για δημιουργική ή καλλιτεχνική απασχόληση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – 3ο 10ημερο Απρίλιος 2020

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα μέρα προκειμένου να αναπτύξετε νέες ή παλιές φιλικές σχέσεις. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, δώστε στον εαυτό σας λίγες μέρες για να σκεφτεί. Αποφύγετε τους συγκρουσιακούς ανθρώπους γιατί θα σας παρασύρουν σε περίπλοκες αντιπαραθέσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/04 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις, τις αγορές ή τις πωλήσεις που θα κάνετε. Ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες μιας συμφωνίας. Ίσως βιώσετε μια σύντομη στιγμή άγχους στον χώρο εργασίας – αλλά σε γενικές γραμμές θα είναι μια καλή μέρα για δουλειά. Σήμερα αποφύγετε να επιστρέψετε στο παρελθόν και κυρίως σε αναμνήσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν θλίψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia