Αστρολόγος προβλέψεις 22/06 Σάββατο

erwtikes-15314

Αστρολόγος προβλέψεις 22/06 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, το ζώδιο που κυβερνά. Είναι καιρός να αρχίσετε να σημειώνετε πρόοδο στους προγραμματισμούς σας, με τάξη και οργάνωση!

Ο Κρόνος θα παραμείνει στον Αιγόκερω μέχρι τον Νοέμβριο του 2020. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Πλούτωνας, για μια διαμονή 11 ετών. Οι δυο τους θα συναντηθούν τον Ιανουάριο του 2020.

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα σε κενό πορείας στον Υδροχόο. Θα βγει από αυτό στη συνέχεια, για να περάσει στους Ιχθύες. Είναι καλή στιγμή να συντονιστείτε περισσότερο με τις εσωτερικές σας ανάγκες. Γίνετε πιο ευαίσθητοι με όσα τεκταίνονται γύρω σας, να προσφέρετε βοήθεια αλλά και να περιφρουρείτε τα όριά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο είναι μια μέρα αφιερωμένη στην ξεκούραση και την χαλάρωση. Μην φορτώσετε αυτή την ημέρα με πολλές δουλειές και καθήκοντα. Ξεφορτωθείτε το άγχος και το φόβο σας για τουλάχιστον μία ημέρα. Ξεχάστε τις κακές στιγμές που βιώσατε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Οτιδήποτε αρνητικό θα πρέπει να μείνει στο παρελθόν. Συμμετέχετε με θετική ενέργεια σε συναντήσεις με ευχάριστα άτομα, σε επισκέψεις σε ενδιαφέροντα μέρη ή σε περιπάτους στη φύση.

Οι δουλειές στον κήπο ή ο καθαρισμός του σπιτιού σας, θα βοηθήσει επίσης να αποβάλλετε το άγχος. Αν χάσετε κάτι σήμερα ή κάποιος θέλει να διακόψει τη σχέση του μαζί σας, μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα γεγονότα.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 22/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σκεφτείτε καλά σήμερα πριν αποφασίσετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε μια συνάντηση, μια συζήτηση ή κάποιο άλλο ενδιαφέρον γεγονός που σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή ή την οικογένειά σας. Να είστε προσεκτικοί στις αγορές σας και μην ξοδεύετε παραπάνω από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Σε εσάς πουγεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα προκύψει μια νέα ευκαιρία, που θα σα ςδώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε τους στόχους της ζωής σας. Θα σας δοθούν καλές ευκαιρίες για να έχετε θετικά αποτελέσματα στη δουλειά, στο σπίτι ή στην καθημερινή σας ζωή. Το Σάββατο μπορεί να ανησυχήσετε ή να πανικοβληθείτε για λίγο για κάτι που σχετίζεται με μια γυναίκα. Μπορεί να προκύψουν επαγγελματικά τηλεφωνήματα που θα καθορίσουν τα σχέδιά σας για την επόμενη εβδομάδα.

xartomanteia

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα συμβούν διάφορα ενδιαφέροντα γεγονότα που μπορεί να οφείλονται σε απροσδόκητα νέα. Η σημερινή μπορεί να είναι μια πολύ επιτυχημένη μέρα για εσάς, κατά την οποία θα προκύψουν νέες ευκαιρίες ή θα πάρετε σημαντικά νέα. Να είστε πρακτικοί και λογικοί στην αντιμετώπιση των οικονομικών σας υποθέσεων.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα έχετε το χρόνο να συναντηθείτε με φίλους για ένα ταξίδι στη φύση, μια επίσκεψη σε ένα εστιατόριο ή ένα καφέ και τα λοιπά. Σήμερα θα λάβετε νέα που έχου νήδη καθυστερήσει λόγω διαφόρων συνθηκών. Το Σάββατο, κάποια από τα ενδιαφέροντα νέα που θα λάβετε ή από τα απροσδόκητα γεγονότα που θα συμβούν, θα αφορούν τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66