Αστρολόγος προβλέψεις 22/07 Δευτέρα

karkinos-filia

Αστρολόγος προβλέψεις 22/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι θα βρίσκεται στον Κριό, δίνοντάς σας ώθηση για να χειριστείτε όλα τα θέματά σας!

Αυτή είναι μια μέρα που πρέπει να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Είναι η τελευταία μέρα του Ήλιου στον Καρκίνο, που σημαίνει ότι κάτι θα λάβει τέλος!

Αργότερα ο Ήλιος θα περάσει στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23 Αυγούστου. Φροντίστε να απολαύσετε αυτή την ηλιόλουστη παραμονή, που θα σας γεμίσει ενέργεια και αισιοδοξία!
Χρόνια πολλά σε όλα τα λιονταράκια, για τη δική τους γενέθλια εποχή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα για πολλούς από εσάς θα ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές ή ένα ταξίδι με συγκεκριμένο σκοπό. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις. Για κάποιους από εσάς, ένας λόγος για ένα τέτοιο ταξίδι μπορεί να είναι η επίλυση κάποιου προβλήματος. Η Δευτέρα ευνοεί την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης. Αποφύγετε να παίρνετε τα πάντα ως δεδομένα. Κρατήστε ισορροπία ανάμεσα σε όσα δίνετε και όσα παίρνετε.

Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε μια νέα φιλική σχέση. Τη Δευτέρα θα λάβετε μια δυσάρεστη είδηση ​​που σχετίζεται με κάποιον γνωστό σας. Μπορεί να σας εκπλήξει, να σας ενθουσιάσει και να σας μπερδέψει, ενώ αναζητάτε τον καλύτερο τρόπο για να αντιδράσετε σε αυτήν. Η προσοχή σας σήμερα θα επικεντρωθεί στους συγγενείς σας λόγω κάποιων απωλειών ή κακοτυχιών στη ζωή τους.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 22/07 Δευτέρα

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Δευτέρα φέρνει πολλή δουλειά και πολλές δεσμεύσεις με συναδέλφους και συγγενείς. Αν έχετε δική σας επιχείρηση και εργάζεστε με πελάτες, θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσο συνήθως. Σήμερα θα έχετε μια δέσμευση με τους γονείς ή άλλους συγγενείς που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από εσάς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Μπροστά σας έχετε μια σχετικά ήρεμη και καλά προγραμματισμένη ημέρα. Σήμερα βασίζεστε περισσότερο στη δική σας διαίσθηση και σε καλά σχεδιασμένες ενέργειες από την πλευρά σας. Η Δευτέρα υποδεικνύει επαφές με έναν δικαστικό θεσμό και με εκπροσώπους του νόμου ή της κυβέρνησης. Αυτή θα είναι μια καλή ημέρα για αλλαγή, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι αποτέλεσμα αποφάσεων που πήρατε υπό συναισθηματική φόρτιση.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε περισσότερο άγχος. Εκτός από όλα τα άλλα, θα επιβαρυνθείτε με διάφορα οικονομικά θέματα, η εξέλιξη των οποίων δεν εξαρτάται από εσάς. Θα επιφορτιστείτε με περισσότερες ευθύνες και οι δυνατότητές σας θα είναι περιορισμένες. Η σημερινή μέρα φέρνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή γεγονός με μια γυναίκα νεαρής ηλικίας.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/07 Δευτέρα

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα μπορεί να φέρει πρόοδο και επιτυχία σε πράγματα που σας έχουν δυσκολέψει μέχρι στιγμής. Θα έχετε μια δέσμευση που θα αφορά άτομα νεαρής ηλικίας, πιθανόν να τους προφέρετε κάποια βοήθεια, να τους δώσετε σημαντικές συμβουλές ή να τους διδάξετε κάποια δραστηριότητα. Οι άντρες των τριών αυτών ζωδίων θα λάβουν μια ευκαιρία, η σημασία της οποίας δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65