Αστρολόγος προβλέψεις 22/07 Τετάρτη

0c0165ec70626d4946ee7c57ec4b0d7d

Αστρολόγος προβλέψεις 22/07 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης διαμένει στον Καρκίνο από τις 28 Μαΐου. Η ανάδρομη φάση του από 18 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου, σας βοήθησε να βάλετε τα θέματά σας σε τάξη!

Ο Ήλιος έχει περάσει στα εδάφη του Λέοντα που κυβερνά στη διάρκεια της νύχτας. Με αυτή τη μετάβαση, έχει ανοίξει και επισήμως μια ιδιαίτερα δημιουργική και δυναμική περίοδος. Αξιοποιήστε τη όσο περισσότερο μπορείτε!

Και η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Λέοντα, έστω και σε κενό πορείας… Αυτό σας δίνει το περιθώριο να οργανωθείτε καλύτερα αλλά και να διασκεδάσετε λίγο. Αργότερα η Σελήνη περνά στην Παρθένο, όπου θα διαμείνει τις επόμενες δύο ημέρες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για να ανανεώσετε το σπίτι σας, να αγοράσετε πράγματα που χρειάζεστε για τις καθημερινές ανάγκες. Μπορεί να πάρετε μια απόφαση ή να κάνετε μια αλλαγή, σχετικά με ένα καινούριο σπίτι ή άλλη ιδιοκτησία. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι σας. Η μέρα δεν συγχωρεί εκδηλώσεις εγωισμού ή κυνισμού. Θα προκύψει μια σημαντική δέσμευση ή κάποιο γεγονός, που σχετίζεται με έναν άνδρα συγγενή σας. Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα κάνουν μια αγορά για τον εαυτό τους.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η μέρα είναι ευνοϊκή για δεσμεύσεις που αφορούν σημαντικές συναλλαγές ή αγορές. Επίσης, για επαφές με κάποιο δημόσιο, τραπεζικό, φορολογικό ή δικαστικό θεσμό. Τα σχέδια ή οι προσδοκίες σας για κάποιο ταξίδι θα αλλάξουν. Μπορεί να εγκαταλείψετε κάποιο σχέδιο ή ιδέα, αλλά για καλό λόγο. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας σε ένα σημαντικό εγχείρημα ή συνομιλία.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα αφιερώσετε χρόνο για να διευθετήσετε τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Ευνοούνται ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Αποφύγετε τους δυσάρεστους ανθρώπους, τα προβλήματα και γενικά όσα μπορούν να δημιουργήσουν άγχος στην καθημερινή σας ζωή. Οι εκπλήξεις θα έρθουν από άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τετάρτη θα θελήσετε να διευθετήσετε κάποια πληρωμή ή άλλη οικονομική δέσμευση. Οι οικογενειακές υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι βαρετή – αλλά η εξέλιξή της θα είναι διαφορετική για τον καθένα. Θα κάνετε μια σημαντική συζήτηση, με ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/07 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη θα παρακολουθήσετε διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Μπορεί να έχετε προσωπικές ή επαγγελματικές επαφές με άτομα από άλλες περιοχές. Είναι καλή μέρα για να αναπτύξετε σχέδια ή τις σχέσεις σας με παιδιά ή νέους. Στην ερωτική σας ζωή θα πάρετε μια σημαντική ή απαραίτητη απόφαση που θα σας ικανοποιήσει. Ενδεχομένως να χάσετε ένα μικρό χρηματικό ποσό ή να λάβετε δυσάρεστα νέα από μακριά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65