Αστρολόγος προβλέψεις 22/08 Σάββατο

1631951336_6500_3dwallpapers92

Αστρολόγος προβλέψεις 22/08 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Παντού υπάρχει ο Κρόνος! Είναι αυτός που ορίζει τα κριτήρια και θέτει τους όρους και κανόνες. Ο πλανήτης της πειθαρχίας περνά δυόμιση χρόνια σε κάθε ζώδιο που επισκέπτεται.

Επί του παρόντος βρίσκεται στον Αιγόκερω, που κυβερνά επίσης: Μπήκε στις 19 Δεκεμβρίου 2017 και θα βγει στις 17 Δεκεμβρίου φέτος. Στη διάρκεια της παραμονής του αναγκαστήκατε να κάνετε πολλές «εκκαθαρίσεις», στα συστήματα με τα οποία ζείτε και σε όσα έχετε δημιουργήσει!

Ο Κρόνος συγκατοικεί στον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας κάνει προσφορές που δεν μπορείτε να αρνηθείτε… Όλοι έχετε περάσει από αυτή τη διαδικασία!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από σήμερα ο Ήλιος μετακομίζει στην Παρθένο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Είναι καιρός να στήσετε μια καλή καθημερινότητα, καιρός να σημειώσετε πρόοδο. Βρείτε νέους τρόπους να παραμένετε προσηλωμένοι σε στόχους!
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ζυγό. Από εκεί στρέφει την προσοχή σας στη διατήρηση μιας ομαλής ατμόσφαιρας στις σχέσεις σας. Το σχέδιο διέπεται από δικαιοσύνη και συνεργατικό πνεύμα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/08 Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Αυγούστου

prodosia

Το Σάββατο προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε ευχάριστες δραστηριότητες. Εάν τα καθήκοντά σας απαιτούν υπευθυνότητα, ενεργήστε αργά και αντιδράστε με ψυχραιμία σε ενδεχόμενες εντάσεις. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας, για αυτοβελτίωση και δραστηριότητες σημαντικές για την εξέλιξή σας.

Δεν χρειάζεστε θορυβώδεις παρέες και πολλές επαφές. Αντίθετα, προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Εάν έχετε κάνει ένα λάθος ή έχετε αδικήσει κάποιον, είναι η ώρα να ζητήσετε συγγνώμη ή να διορθώσετε την ενέργειά σας. Αποφύγετε την απαισιόδοξη διάθεση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Το Σάββατο μπορεί να χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση για μελλοντική αλλαγή εργασίας, μια νέα επαγγελματική δέσμευση ή ενέργειες που αφορούν την επιχείρησή σας. Προσέξτε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Μπορεί να λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ή μια πρόταση που θα αναπτυχθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Η μοίρα σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, εκτιμήστε ό,τι σας δίνεται.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο θα έχετε συναισθηματικές εμπειρίες που θα σας κάνουν πολύ ευαίσθητους. Κάποιες σημαντικές συνομιλίες θα συνοδεύονται από διαφωνίες ή συγκρούσεις. Σε γενικές γραμμές, η μέρα είναι ευνοϊκή για την επίλυση οικογενειακών προβλημάτων. Θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε εργασίες ή συναντήσεις που αναβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο αρχίστε να προετοιμάζεστε για νέα καθήκοντα και δεσμεύσεις που έρχονται την επόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις συζητήσεις που θα κάνετε. Προσπαθήσετε να βοηθήσετε ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Οι νέες γνωριμίες θα σας απογοητεύσουν γρήγορα.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων: Το Σάββατο θα δοκιμαστεί η θέληση και η υπομονή σας. Τα προβλήματα που θα προκύψουν, ίσως βγάλουν στην επιφάνεια μια σκοτεινή πλευρά σας. Το αν θα το επιτρέψετε ή όχι, εξαρτάται από εσάς. Σήμερα θα μάθετε αν έχετε εξελιχθεί πνευματικά ή εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από μικροπράγματα. Θα δεσμευτείτε σε μια σύμβαση ή συμφωνία, για μια δραστηριότητα ή εργασία που περιμένετε να σας αποδώσει χρήματα ή άλλα οφέλη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65