Αστρολόγος προβλέψεις 22/10 Δευτέρα

imerisies-22314

Αστρολόγος προβλέψεις 22/10 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Κριό που βρίσκεται, διοχετεύει θετική ενέργεια σε όλους και σε κάθε εγχείρημά σας. Φροντίστε να διευρύνετε τον κύκλο επαφών σας, να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας και να βάλετε τις μηχανές σας σε κίνηση!

Ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο, εστιάζοντας την προσοχή στη βελτίωση. Οι φίλοι, οι ομάδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευνοούνται. Κάντε αίσιες αλλαγές στους τρόπους διασύνδεσής σας με άλλους ανθρώπους!

Η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Σκορπιό, συνεχίσει να βγάζει στην επιφάνεια τα κίνητρα του καθενός. Κάντε τα δικά σας θετικά και ειλικρινή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Δευτέρα θα είναι μια μέρα γεμάτη με συναντήσεις με αδερφές-ψυχές: ερωτικές, από συμφέρον ή λόγω μιας συγκεκριμένης αιτίας. Ο/Η σύντροφός σας θα σας ζητήσει να πάρετε μια απόφαση ή να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας. Σήμερα, μην σκαλίζετε το παρελθόν, μια μέρα θα πάρετε αυτό που σας αξίζει.

Μια σύγκρουση με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας στην οικογένειά σας θα σας προκαλέσει προβλήματα υγείας: ημικρανίες, πίεση. Η έκπληξη της ημέρας θα συνδέεται με τα χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο.

Αστρολόγος προβλέψεις

zwdia-zodia-33

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τη Δευτέρα θα έχετε σημαντικές σχέσεις και δεσμεύσεις που σχετίζονται με ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου. Σήμερα πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι λόγω μια προγραμματισμένης δέσμευσης. Να περιμένετε ευχάριστες εμπειρίες ή νέα σχετικά με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις, επικοινωνία από το διαδίκτυο ή τηλεφωνήματα με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μια γυναίκα που γεννήθηκε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη θα μπει στο επίκεντρο της προσοχής σας ή θα συμμετάσχετε σε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με αυτήν. Οι νεαρές γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια μπορεί να απογοητευτούν από μια συνάντηση ή συγκέντρωση.

Αστρολόγος προβλέψεις

zodia-zvdia-75

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, τη Δευτέρα θα έχετε πολλά καθήκοντα σχετικά με τα χρήματα, τις πληρωμές ή ένα οικονομικό έγγραφο. Αυτή η μέρα θα είναι απρόβλεπτη για εσάς, με κάποιες δυσκολίες ή συγκρούσεις με άδικους ανθρώπους, κυνισμό και κακία. Πρώτα απ ‘όλα, δώστε προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα ξοδέψετε χρήματα για κάτι που νομίζετε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Στη συνέχεια θα αποδειχθεί ότι ξοδέψατε τα χρήματά σας μάταια. Σήμερα θα μάθετε για μια απώλεια ή κάποιο άλλο δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε. Η Δευτέρα θα είναι μια δυσμενής ημέρα για δικαστήρια ή νομικές υποθέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot