Αστρολόγος προβλέψεις 22/10 Τρίτη

zwdia-ermis-karkinos

Αστρολόγος προβλέψεις 22/10 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Ζυγό, ο πολεμιστής πλανήτης σας βοηθά να επιλύετε τα θέματά σας με διπλωματία. Η στιγμή ενδείκνυται για να βάλετε περισσότερη θετική ενέργεια στις σχέσεις σας. Στοχεύστε στην ισορροπία και τη συνεργασία!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, ενισχύοντας την δημιουργική σας διάθεση. Όλοι χρειάζονται λίγη επιπλέον προσοχή και ενθάρρυνση. Μην διστάζετε να κάνετε μια φιλοφρόνηση σε όποιον προσπαθεί!

Η σημερινή μέρα είναι η τελευταία του Ήλιου στον Ζυγό. Από αύριο περνάει στον Σκορπιό, όπου θα διαμείνει για έναν μήνα. Από εκεί θα προάγει την πίστη αλλά και την εστίασή σας: Ό,τι κι αν κάνετε, θα δίνετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη, δώστε προσοχή στα υλικά πράγματα στη ζωή σας. Κατευθύνετε την ενέργειά σας στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας: Σε αυτά που θέτουν σε κίνδυνο την ιδιοκτησία σας, στα καθήκοντα που έχουν σχέση με τους γονείς ή τα παιδιά σας. Σήμερα η επιτυχία αυτών των εγχειρημάτων, καθορίζεται από το πόσο ρεαλιστικά θα τα αντιμετωπίσετε. Κάποιο ταξίδι που έχετε σχεδιάσει για σήμερα, μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα καθώς θα προκύψουν διάφορες δυσκολίες που έχουν σχέση με τις μεταφορές.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/10 Τρίτη

Θα έχετε μια συνομιλία ή μια προσδοκία για κάτι, από μια γυναίκα που δεν ζει στο σπίτι σας. Είναι πιθανό να έχει γεννηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Δίδυμων. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, θα σχετίζονται κατά κάποιον τρόπο με μια γυναίκα και με την τύχη, την επιτυχία ή κάποιο θαύμα στη ζωή της. Οι οικονομικές σας σχέσεις (και τα περισσότερα από όλα τα σχετικά έγγραφα) με άτομα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, θα παρουσιάσουν προβλήματα για κάποιο λόγο.

zwdia-agnh

Αστρολογος προβλέψεις 22/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τρίτη θα έχετε μια συνομιλία ή μια δέσμευση, με κάποιον συγγενή ή ένα άτομο που έχει ιδιαίτερη σχέση με την οικογένειά σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για οποιαδήποτε οικιακή εργασία. Θα έχετε προσδοκίες για ένα συγκεκριμένο γεγονός που πρόκειται να συμβεί σήμερα και η πρόβλεψή σας για την εξέλιξή του θα βγει αληθινή. Αυτό το γεγονός θα συμβάλει στην εξέλιξη των επαγγελματικών ή επιχειρηματικών σας υποθέσεων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα μην παραμελείτε τα λόγια ή τις συμβουλές των ανθρώπων που σας αγαπούν. Δεν λέμε ότι θα πρέπει να τα ακολουθήσετε τυφλά, αλλά μην τα αγνοείτε. Σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε σοβαρά στην επίλυση των προβλημάτων σας. Η σημερινή μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική και επιτυχημένη μέρα για εσάς, αρκεί να φανείτε πρόθυμοι να ακούσετε τους άλλους και να πάρετε στα σοβαρά τις συμβουλές και τις προτάσεις τους.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη θα δώσετε μια υπόσχεση που θα αλλάξει τη ζωή σας ή τη ζωή των αγαπημένων σας. Θα είστε επιρρεπείς σε περιττές διαφωνίες και συγκρούσεις, λόγω της υπερβολικής σας ευαισθησίας. Αυτή θα είναι μια σημαντική και επιτυχημένη μέρα για εσάς, οπότε μην παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Επικεντρωθείτε στην εκπλήρωση των σημαντικών καθημερινών σας σχεδίων. Οι συγκρούσεις απλά θα σας δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα υπολογίζετε στη βοήθεια ή την υποστήριξη των άλλων ανθρώπων, ειδικά σε οικονομικά θέματα. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την επίλυση οικονομικών ζητημάτων – και δεν πρέπει να φανείτε ανεύθυνοι. Η Τρίτη θα είναι ευνοϊκή μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή για την εξέλιξη σημαντικών οικογενειακών υποθέσεων. Εάν συμμετέχετε σε μια δικαστική ή νομική ενέργεια, μπορείτε να ελπίζετε ότι σήμερα θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia