αστρολόγος προβλέψεις 23/03 Παρασκευή

zwdio-aderfi-psyxi

αστρολόγος προβλέψεις 23/03 Παρασκευή

Την Παρασκευή θα έχετε συνομιλίες ή δεσμεύσεις με φίλους που θα σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Στις ερωτικές σας σχέσεις, οι οικονομικές υποχρεώσεις ενός από εσάς θα αποτελέσει θέμα συζήτησης ή λόγο για μεγαλύτερη δέσμευση.

Η ημέρα θα είναι περίπλοκη ή θα απαιτήσει περισσότερη συγκέντρωση από εσάς που σχεδιάζετε ένα ταξίδι για την Παρασκευή.  Ίσως κάποιο άτομο που ζει μαζί σας θα γίνει λόγος να στενοχωρηθείτε ή να ξεσπάσετε συναισθηματικά.

Για μερικούς από εσάς, η Παρασκευή προμηνύει μικρά εισοδήματα από μια κληρονομιά ή από την πώληση κάποιου περιουσιακού στοιχείου που έχετε κληρονομήσει.

zodia-taro-45

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για να εργαστείτε με την ευκαιρία να επιτύχετε καλά αποτελέσματα. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα μπορεί να είναι απροσδόκητες, αλλά είναι προτιμότερο να μην τις μεγαλοποιήσετε.

Για μερικούς από εσάς σήμερα, μπορεί να προκύψει μια ιδέα ή ευκαιρία για μια νέα δουλειά ή μια πρόσθετη δέσμευση. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με άτομα από διάφορους διοικητικούς θεσμούς.

taro-zodia-76

αστρολόγος προβλέψεις 23/03 Παρασκευή

Τα αρχικά σχέδια όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα είναι για μια πολύ γεμάτη μέρα. Ωστόσο, δεν θα είστε όλοι σε καλή φυσική κατάσταση.

Σήμερα, πιθανόν να πρέπει να φροντίσετε την υγεία ενός στενού συγγενή. Την Παρασκευή, μπορείτε να επιτύχετε σημαντικά αποτελέσματα στα σχέδια που έχετε για το σπίτι σας, που σχετίζονται με ανακαινίσεις, βελτιώσεις και άλλα.

zwdia-66

 

αστρολόγος προβλέψεις 23/03 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε με την πραγματοποίηση σωστά εκτελεσμένων σχεδίων και καθηκόντων.

Τώρα θα θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για διασκέδαση, οπότε θα ψάχνετε για μερικές πρωτότυπες ιδέες. Να περιμένετε μια συνομιλία, μια πρόσκληση ή μια συνάντηση με φίλους ή έναν ερωτικό σύντροφο.

zodia-098

αστρολόγος προβλέψεις 23/03 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η μέρα υποδεικνύει περισσότερες συναντήσεις, επαφές ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με γυναίκες. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα: τη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά, μια φίλη και άλλες.

Είναι πιθανόν να λάβετε χρήματα από μια γυναίκα, από μια εργασία που σχετίζεται με γυναίκες ή από άλλο μέρος που έχει κάποια σχέση με γυναίκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-fotia