Αστρολόγος προβλέψεις 23/05 Πέμπτη

evdomadiaies-2430314

Αστρολόγος προβλέψεις 23/05 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον αισιόδοξο Τοξότη που βρίσκεται ο Ολύμπιος ηγέτης, φροντίζει να διευρύνει τις δυνατότητές σας για το μέλλον. Η μάθηση, τα ταξίδια και η ευρύτερη κατανόηση, θα βελτιώσει πολύ την οπτική σας!

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη σε κενό πορείας στον Αιγόκερω. Μείνετε εστιασμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε, δεν υπάρχουν εμπόδια ή δυσχέρειες στην πορεία σας. Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας για να περάσει στον Υδροχόο. Το υπόλοιπο της ημέρας θα έχει ομαλή και εύκολη ροή, καθώς θα έρχεστε σε επαφή με καινούργια πράγματα και άτομα!

Αργότερα το φεγγάρι θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αν το καλοσκεφτείτε, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι ευκαιρίες για κάποιες νέες επαφές αποτελούν το κλειδί για να προχωρήσετε παρακάτω!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη, μπορεί να ξεκινήσετε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες. Θα έχετε περισσότερο άγχος για την εξέλιξή τους αλλά τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να αποφασίσετε για την αγορά ενός νέου σπιτιού, τη μετακόμιση σε άλλο μέρος και άλλα. Στη δουλειά σας, να είστε διακριτικοί με ανθρώπους που σήμερα θα έχουν άσχημη διάθεση ή για κάποιο λόγο θα συμπεριφέρονται άσχημα απέναντί σας.

Σήμερα αποφύγετε να νοικιάσετε εξοπλισμό για το σπίτι σας ή να αγοράσετε κάτι που θα σας προσφερθεί με έκπτωση ή σε προσφορά, καθώς σύντομα θα απογοητευτείτε από την απόφασή σας. Η σημερινή μέρα απαιτεί περισσότερη υπομονή για την επίλυση κάποιων προβλημάτων που έχουν προκύψει και αφορούν τα παιδιά σας.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα επιλύσετε μια κατάσταση που σας προκαλούσε αμηχανία ή δυσφορία. Αυτό είναι πιθανό να συμβεί γιατί θα πάρετε τη λογική απόφαση να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε σημαντικές δεσμεύσεις που πρέπει να ολοκληρώσετε μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/05 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα περιμένετε την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων που σχετίζονται με τα χρήματα. Θα έχετε μια συζήτηση με έναν συγγενή ή έναν φίλο που θα σας μεταφέρει σημαντικά νέα ή χρήσιμες πληροφορίες. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες. Η σύγκρουση με μια γυναίκα μπορεί να σας αποκαλύψει τον πραγματικό της χαρακτήρα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε σε θέση να αναπτύξετε ή να ολοκληρώσετε κάποια καθήκοντα ή δεσμεύσεις, που έχετε ήδη ξεκινήσει. Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια νέα από άλλο μέρος που θα σας στενοχωρήσουν. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις, αν και η ημέρα δεν αποκλείει μια ευχάριστη έκπληξη.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/05 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για να οργανώσετε τα σχέδια και τα καθήκοντά σας που σχετίζονται με ένα επερχόμενο ταξίδι. Σήμερα, κάποια γεγονότα ή νέα από κοντά και μακριά θα αποτελέσουν αφορμή για να σκεφτείτε ξανά τις μελλοντικές σας ενέργειες. Η σημερινή μέρα φέρνει τύχη, που για τον καθένα από εσάς θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot