Αστρολόγος προβλέψεις 23/06 Κυριακή

imerisies-provlepseis-triti-29-4

Αστρολόγος προβλέψεις 23/06 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Έχοντας μπει στον Καρκίνο, έχει κηρύξει και επίσημα την εποχή του καλοκαιριού. Είναι ιδανική στιγμή για να απολαύσετε και να τιμήσετε το σπιτικό σας, την οικογένεια και τις παραδόσεις, τις αξίες σας!

Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους. Από εκεί σχηματίζει μια όψη αντίθεσης με τον Δία από τον Τοξότη. Πολλά αίσια πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Επικοινωνείτε, κάνετε επαφές και χαίρεστε τους δικούς σας ανθρώπους!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και δημιουργεί ένα γαλήνιο περιβάλλον. Να είστε δοτικοί και φιλάνθρωποι. Επίσης, δώστε χρόνο και χώρο και στον εαυτό σας. Περάστε πιο ανέμελα και ανάλαφρα τη μέρα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή είναι μια μέρα κατά την οποία η ζεστασιά, η καλοσύνη, η αγάπη και η εγκαρδιότητα θα καθορίσουν τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας. Οι γυναίκες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα, με τη φροντίδα, την αγάπη και την παρηγορητική τους στάση.

Σήμερα μπορεί να ταξιδέψετε, να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, αλλά ό,τι κάνετε θα γίνεται με χαμόγελο και με καλή θέληση. Αν επιδείξετε κακή ή αρνητική συμπεριφορά σήμερα θα προκαλέσετε δυσκολίες τις επόμενες μέρες, μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Σήμερα καθορίζετε το μέλλον σας!

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 23/06 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα για να προγραμματίσετε διάφορα γεγονότα και καθήκοντα. Σήμερα θα βρείτε έναν τρόπο να αποδεσμευθείτε από τυχόν ανησυχίες για την οικογένειά σας. Πολλοί από εσάς θα έχουν επαφές ή δεσμεύσεις με έναν συγγενή από άλλο μέρος. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να καθαρίσετε και να τακτοποιήσετε το σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω; Σήμερα να περιμένετε γεγονότα που σχετίζονται με το σπίτι ή τους συγγενείς σας. Σήμερα θα βιώσετε διάφορες δοκιμασίες σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα σχετίζονται κυρίως με την ερωτική σας ζωή ή με τις προσωπικές σας σχέσεις. Η Κυριακή σηματοδοτεί μια σημαντική επιτυχία στην επαγγελματική σας ζωή.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόο: Σήμερα θα γνωρίσετε σημαντικούς ή ενδιαφέροντες ανθρώπους. Στην ερωτική σας ζωή τυχόν εκδηλώσεις ζήλιας ή εναντίωσης θα περιπλέξουν τη σχέση σας. Αποφύγετε να δραματοποιείτε τα σημερινά γεγονότα. Ο στόχος τους δεν είναι σίγουρα αυτός. Σήμερα θα έχετε ξεχωριστές εμπειρίες που θα αφορούν ένα άτομο που έχει αποβιώσει.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/06 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Θα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με ένα παιδί την Κυριακή. Σήμερα θα είναι σημαντικό να μην δράσετε ή αντιδράσετε συναισθηματικά. Στα οικονομικά σας, θα έχετε κάποιες ανησυχίες που θα αντικατοπτρίζουν τη διάθεσή σας. Η Κυριακή επιφυλάσσει καλά νέα για όλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia