Αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Πέμπτη

zwdia-antithesi-afroditi-kronos

Αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο ηγέτης των θεών σας διδάσκει και φροντίζει για την αίσια οπτική σας. Διαμένει στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2019 και θα διαμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου φέτος.

Σε αυτό το διάστημα, σας έχει μάθει πολλές αλήθειες για το πώς λειτουργεί το «σύστημα». Επίσης, σας έχει δείξει πώς να προσαρμόζεστε στις αλλαγές που είναι επιτακτικές!

Ο Δίας συγκατοικεί στον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα από τις 4 Απριλίου. Θα χωρίσουν στα μέσα του Νοεμβρίου που θα αποχωρήσει ο Πλούτωνας, ο πλανήτης που υπογραμμίζει όσα πρέπει να ξέρετε!
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στην Παρθένο και απαιτεί να έχετε υγιείς συνήθειες. Πρόκειται για θέση που σας δίνει την απαραίτητη αίσθηση της τάξης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη θα έχετε μεγαλύτερη επαφή με το παρελθόν (εμπειρίες) παρά με το μέλλον σας. Διάφορα γεγονότα θα σας γυρίσουν πίσω, σε ευχάριστες ή δυσάρεστες αναμνήσεις. Τα όνειρά σας θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη διάθεσή σας. Μπορεί να σκεφτείτε πως θα θέλατε να ζήσετε τη ζωή σας.

zwdia-zvdia-alexΟι άντρες στη ζωή σας, ανεξάρτητα από τη φύση της σχέσης, θα έχουν σημαντική επιρροή στις πράξεις σας. Είναι πιθανό να ζήσετε κάτι που έχετε ήδη βιώσει στο παρελθόν. Τότε δεν καταφέρατε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό ή να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα θα πρέπει να δείξετε αν έχετε διδαχθεί από τις εμπειρίες σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή μέρα για οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική υπόθεση, για τις ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην ξεκούραση και τον διαλογισμό. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία και τις συναντήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Θα εκπλαγείτε από ειδήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με ανθρώπους στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια καθώς και επαφές με άτομα από άλλα μέρη. Δεν θα έχετε πολλή όρεξη για δουλειά, πιθανότατα θα προσπαθήσετε να επιφορτίσετε κάποιον άλλο με αυτήν. Θα είστε πρόθυμοι να μιλήσετε ανοιχτά με τους ανθρώπους γύρω σας για διάφορα γεγονότα στη ζωή σας. Οι νέες γνωριμίες θα είναι ενδιαφέρουσες και σημαντικές για τα σχέδιά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/07 DESTE Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Ιούλιος 20

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη θα νιώσετε απογοητευμένοι από κάποια άτομα που ζουν μακριά σας. Η μέρα φέρνει χαρά και τύχη για τους περισσότερους, ειδικά αν ενεργήσετε με αγνές προθέσεις. Οι επαφές και οι συναντήσεις με φίλους θα σας φέρουν ευχάριστα συναισθήματα. Θα στενοχωρηθείτε με κάποια νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Πέμπτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Πέμπτη θα είναι ενδιαφέρουσα μέρα για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Ενδεχομένως να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση που θα επιλύσετε γρήγορα. Μην υποτιμάτε τη σημασία των πληροφοριών που θα λάβετε. Σκεφτείτε καλά και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για οικογενειακές συγκεντρώσεις και ρομαντικά ραντεβού. Είναι πιθανό να λάβετε χρήματα που δεν περιμένατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75