Αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Τρίτη

Feelings-sos

Αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πλανήτης της ορμής βρίσκεται στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 Αυγούστου. Γι’ αυτό η ενέργεια στην ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική για να αποκτήσουν κίνηση όλοι οι τομείς. Εκτός από τη δραστηριότητα, να αναμένετε και αρκετή διασκέδαση!

Η διάθεσή σας θα είναι ανορθωμένη για να αντεπεξέρχεστε σε όλα. Σε αυτό θα βοηθήσει και το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς: τον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, ο Άρης στον Λέοντα και στον Τοξότη ο Δίας!

Η ροή της ενέργειας είναι ό,τι χρειάζεστε, για να περάσετε καλύτερα αυτές τις θερινές μέρες. Να μην ξεχνάτε ότι έμεινε μόνο μία εβδομάδα ακόμη με τον Ερμή ανάδρομο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα τείνετε να εστιάσετε την προσοχή σας κυρίως στα παιδιά ή στα μέλη της οικογένειάς σας. Θα βάλετε σε προτεραιότητα τις δουλειές σας στο σπίτι. Θα έχετε προγραμματίσει τα πάντα πολύ καλά εκ των προτέρων. Είναι απίθανο να προκύψουν εκπλήξεις ή επιπλοκές στα σχέδιά σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια ιδέα ή κάποιο όνειρο για το οποίο είχατε χάσει τις ελπίδες σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε.

Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας ή με την υγεία κάποιου συγγενή σας, ειδικά εάν υποβάλλετε σε κάποια θεραπεία ή έχετε μια χρόνια ασθένεια. Κάποιος φίλος σας (ίσως ένας άντρας) θα απαιτήσει την προσοχή σας, λόγω κάποιου περίεργου ή απρόβλεπτου συμβάντος στη ζωή του.

zvdia-zwdia-tarw

Αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τρίτη θα βιώσετε ευχάριστες εμπειρίες, μέσω των οποίων μπορεί να προκύψει μια ευχάριστη έκπληξη. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για συζητήσεις με φίλους ή συγγενείς. Ορισμένες από τις επαφές σας με αυτούς, θα σχετίζονται με την ανταλλαγή προσωπικών ή οικογενειακών εμπειριών. Δεν αποκλείονται συναντήσεις ή επισκέψεις στο σπίτι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα σκεφτείτε μια γυναίκα (συγγενή ή φίλη) που αντιμετωπίζει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της. Αυτή η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείονται στιγμές θλίψης ή άγχους. Οι επαφές σας με κάποιον στο εξωτερικό, θα σας γυρίσουν πίσω σε εμπειρίες και αναμνήσεις του παρελθόντος.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε κάποιες σημαντικές προσδοκίες για εσάς που σχετίζονται με ιδιοκτησία. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για επαφές με τους συγγενείς σας. Αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για ναεπιλύσετε και να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, μπορεί να είναι οποιουδήποτε είδους.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη προσπαθήστε να ζείτε απλά και να προσαρμοστείτε στις διαφορετικές συνθήκες της ζωής σας. Μην προκαλείτε περιττές έγνοιες στον εαυτό σας, καθώς η σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη στην προσωπική σας εξέλιξη. Θα είναι εφικτό να έχετε επιτυχίες ακόμη και σε δύσκολα πράγματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia