Αστρολόγος προβλέψεις 23/08 Κυριακή

erwtikes-2414

Αστρολόγος προβλέψεις 23/08 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτες έχει περάσει ήδη στην Παρθένο, καλή συγκυρία για να βάλετε σε σειρά τα θέματά σας!

Κατασταλάξτε τι θα κρατήσετε στη ζωή σας και από τι – ή ποιους – θα απαλλαγείτε. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου πρέπει να οργανώσετε την καθημερινότητά σας με αποδοτικές συνήθειες!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Σκορπιό. Αυτή η θέση της για τις επόμενες δύο ημέρες, βοηθά στην εστίαση και την πρόθεση να συγκροτηθείτε. Είναι καιρός να επουλώσετε «πληγές» που άνοιξαν από την αρχή του χρόνου. Αναλάβετε τον έλεγχο όπου χρειάζεται!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή εστιάστε στην οργάνωση των υποθέσεών σας για την επόμενη εβδομάδα. Επικεντρωθείτε στα πιο σημαντικά και σχεδιάστε τα με κάθε λεπτομέρεια. Μην βασίζεστε στις μέχρι τώρα επιτυχίες σας, μην υποθέτετε ότι θα συνεχιστούν στο μέλλον. Κάθε μέρα, κάθε μία από τις ενέργειές σας είναι σημαντική. Ασχοληθείτε με οικονομικά ή άλλα σημαντικά θέματα. Όλα όσα πετύχετε, θα εξαρτηθούν από την πίστη ότι θα τα καταφέρετε. Για αυτό μην αφήσετε τις αμφιβολίες και τον φόβο να ροκανίσουν την αυτοπεποίθησή σας.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζετε ή που είναι υποκριτής. Δώστε προσοχή στα ανεπίλυτα ζητήματά σας. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη μέρα, με ευκαιρίες για ερωτικές εμπειρίες. Είναι πιθανό να βιώσετε ευχάριστες εκπλήξεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/08 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα υπάρχει ένταση με τα άτομα που θα έχετε επαφές. Φίλοι ή συγγενείς θα αποζητούν την προσοχή σας σχετικά με την προσωπική ή οικογενειακή τους ζωή. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες αδιαθεσίες, όπως ημικρανίες, αϋπνία, κρυολογήματα και άλλα. Οφείλονται στο στρες που έχετε τις τελευταίες ημέρες. Πολλοί θα θελήσουν να ανανεώσουν το σπίτι τους, αλλάζοντας έπιπλα ή με καινούργια αντικείμενα. Εάν δεν βρίσκετε κάτι πολύτιμο, μην βιαστείτε να κατηγορήσετε κάποιον ότι το έκλεψε.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου : Την Κυριακή πρέπει να εστιάσετε στην εκπλήρωση δεσμεύσεων και υποχρεώσεών σας. Θα σχεδιάσετε όσα θέλετε να κάνετε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα μετακίνησης ή άλλα που σχετίζονται με ταξίδια. Διαθέστε κάποιες ώρες για να ανταλλάξετε μηνύματα ή να γράψετε σε συγγενείς και φίλους.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/08 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Κυριακή θα είναι ευνοϊκή, αρκεί να έχετε θετική διάθεση. Εάν επηρεαστείτε από αμφιβολίες, υποψίες ή προσπάθειες χειραγώγησης, η μέρα μπορεί να έχει δυσάρεστη εξέλιξη. Είναι σημαντικό να είστε μετριοπαθείς. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γύρω σας. Θα θυμάστε τη μέρα, λόγω επαφών με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό ή με ξένους στη χώρα σας. Μια δυσάρεστη είδηση ​​για ένα άτομο που γνωρίζετε, δεν θα σας εκπλήξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA