Αστρολόγος προβλέψεις 23/08 Πέμπτη

astrologia-evdomadas-18-24-5_1

Αστρολόγος προβλέψεις 23/08 Πέμπτη

Την Πέμπτη τα συμφέροντα υλικής φύσεως και οι δεσμεύσεις σας θα σχετίζονται κατά κάποιο τρόπο με ταξίδια ή με άτομα από άλλα μέρη.

Μια αμφιλεγόμενη κατάσταση μπορεί να προκύψει σε μια φιλική σας σχέση λόγω κάποιων υποψιών για αμέλεια ή χειραγώγηση. Θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες από την ερωτική σας ζωή, που θα εξελιχθούν χωρίς εκπλήξεις.

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ενέργειες που σχετίζονται με άτομα που έχουν αποβιώσει (σύμφωνα με τις θρησκευτικές σας πεποιθήσεις και τις παραδόσεις σας).

zodia-taro-45

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα εκπλαγείτε από τα νέα που θα μάθετε για μια γυναίκα. Την Πέμπτη καλό θα ήταν να αποφύγετε τις μαζικές συγκεντρώσεις σε δημόσιους χώρους. Μπορεί να αποφασίσετε να αναβάλλετε μια επίσκεψη, μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση. Να περιμένετε νέα από μια άλλη τοποθεσία που θα αφορούν κάποιο ζήτημα υγείας ενός συγγενή ή φίλου.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα έχετε μια ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας ή τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για καλά κέρδη, έξτρα εισόδημα και άλλα. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Σήμερα θα προγραμματίσετε ή θα προετοιμάσετε κάποιο σημαντικό γεγονός που θα αφορά την οικογένεια σας. Κάποιο πρόβλημα με έναν άντρα θα σας αναγκάσει να γίνετε πιο απότομοι στην επικοινωνία σας μαζί του.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε στα επαγγελματικά σας. Η σημερινή θα είναι μια δραστήρια και γεμάτη μέρα για εσάς. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε ενέργειες. Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να προκύψει μια ερωτική παρεξήγηση. Πολλοί από εσάς θα λάβουν χρήματα από μια αναπάντεχη πηγή.

Αστρολόγος προβλέψεις 23/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα θα μπερδευτείτε ή θα απογοητευτείτε από κάποια νέα που θα μάθετε για μια γυναίκα. Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη για την εξέλιξη των προσωπικών σας υποθέσεων. Το πρόβλημα υγείας κάποιου κοντινού σας προσώπου μπορεί να εκπλήξει δυσάρεστα κάποιους από εσάς. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις με την οικογένεια και τους συγγενείς σας. Μια πρόσκληση ή μια πρόταση από μια γυναίκα θα σας κολακεύσει και θα σας ευχαριστήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις