Αστρολόγος προβλέψεις 23/10 Τρίτη

wet-dice-black-red

Αστρολόγος προβλέψεις 23/10 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Υδροχόο που βρίσκεται (από τις 15 Μαΐου), ενδέχεται να σας φέρει αποκαλύψεις σε σχέση με τους φίλους σας ή κοινωνικές καταστάσεις. Άραγε, πού ταιριάζετε πραγματικά;

Ο Ήλιος αρχίζει από σήμερα την ετήσια επίσκεψή του στον Σκορπιό, που θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Τώρα θα βγουν στο προσκήνιο οι πιο μύχιες αξίες και αναμνήσεις σας. Είναι η εποχή του χρόνου που αποζητάτε και δείχνετε ευγνωμοσύνη.

Ο Ήλιος θα δημιουργήσει μια αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή η όψη θα σας αφυπνίσει, για όσα πρέπει να διατηρήσετε και να φροντίσετε αλλά και προς όσα πρέπει πλέον να απαλλαγείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, απ’ όπου συντηρεί τη δραστήρια διάθεσή σας και δείχνει ποιοι πραγματικά είστε. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας και θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Πρέπει πλέον να μειώσετε την ταχύτητά σας, όσο το φεγγάρι πλησιάζει στη γέμισή του!

Σήμερα Τρίτη, πολλοί από εσάς θα βιώσουν απροσδόκητα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους γονείς των οποίων το παιδί γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Η σημερινή μέρα δεν θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, καθώς θα υπάρξουν διάφορες καθυστερήσεις, συγκρούσεις με σκληρούς ή άδικους ανθρώπους και τα λοιπά.

Αστρολόγος προβλέψεις

Σήμερα, μπορεί να μην έχετε αρκετή ενέργεια ή προθυμία να εργαστείτε, αλλά είναι μια μέρα που μπορείτε να κάνετε πολλά. Θα αναστατωθείτε από κάποιο γεγονός στη ζωή ενός συναδέλφου που γεννήθηκε στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού. Μερικοί από εσάς θα επισκεφθούν έναν άρρωστο στο σπίτι του ή σε ένα νοσοκομείο.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η σημερινή είναι μια μέρα κατά την οποία δεν θα πρέπει να κάνετε κανένα προκαταρκτικό σχέδιο. Σήμερα, κάθε γεγονός θα έχει τη δική του εξέλιξη, η οποία δεν θα εξαρτηθεί από εσάς. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για μια δύσκολη ή ενοχλητική ημέρα, αλλά η σημασία των σημερινών γεγονότων θα γίνει αισθητή τις επόμενες ημέρες.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα σας συμβεί κάτι που θα σας χαροποιήσει ή θα σας δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα. Μάλλον θα έχει μια σύνδεση με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρούν λόγω κάποιων νέων ή μιας εμπειρίας που θα αφορά κάποιο κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Οι γυναίκες ηλικίας κάτω των 35 ετών θα χαρούν με νέα που αφορούν τα χρήματα, τα οποία θα λάβουν στο εγγύς μέλλον.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βάλετε σε τάξη τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό λόγω κάποιων νέων δαπανών ή εσόδων. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα σε οικονομικούς όρους, αλλά κυρίως για υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Την Τρίτη μπορεί να λάβετε χρήματα που δεν θα σας εκπλήξουν.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις, να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα ή να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Οι συγκρούσεις σήμερα θα έχουν αντίκτυπο στη διάθεση και τις πράξεις σας για αρκετές μέρες ακόμη. Σήμερα να σκέφτεστε περισσότερο πριν μιλήσετε ή ενεργήσετε, επειδή θα είστε συναισθηματικά ασταθείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65