Αστρολόγος προβλέψεις 23/12 Κυριακή

imerisies-provlepseis-kyriaki-11-5

Αστρολόγος προβλέψεις 23/12 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου είναι και ο Κρόνος. Μαζί διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει το περιθώριο του χρόνου, να γίνουν όλα όπως το θέλετε!

Χθες αναδύθηκε η Πανσέληνος στον Καρκίνο και η επίδρασή της παραμένει και σήμερα. Όλα θα κυλήσουν ομαλά και ήρεμα, με αίσιες πλανητικές όψεις.

Η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ο καλύτερος τρόπος για να δράσετε είναι ίσως να είναι να πάψετε να ελέγχετε τα πάντα… Είτε να αναλάβετε τον έλεγχο των πραγμάτων; Να λειτουργήσετε ανάλογα με την ανάγκη της κάθε στιγμής!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Κυριακή πολλοί από εσάς θα ταξιδέψουν ή θα έχουν διάφορες επαφές και συναντήσεις, με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα κατά τις μετακινήσεις σας, που όμως θα επιλυθούν γρήγορα. Θα οφείλονται στις μεταφορές ή σε άτομα με κακό χαρακτήρα.

Σήμερα θα είναι σημαντικό να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Οι συγκρούσεις μεταξύ των γυναικών θα οδηγήσουν μόνο σε ανταλλαγή προσβολών και θα σας υπενθυμίσουν τα λάθη του παρελθόντος. Μπορεί να βγάλετε περίεργα συμπεράσματα σχετικά με διαφορετικά γεγονότα με αναπάντεχο τρόπο.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Κυριακή θα είναι μια μέρα ιδιαίτερης σημασίας, ανεξάρτητα από τα γεγονότα. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν ιδιαίτερες εμπειρίες ή θα απολαύσουν την εύνοια της τύχης. Οι οικονομικές σας υποθέσεις και οι προσδοκίες σας για τα χρήματα θα έχουν καλή εξέλιξη.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας σε φίλους και γείτονες. Θα είστε ενθουσιασμένοι ή μπερδεμένοι από κάποιο γεγονός που αφορά ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα. Σήμερα θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τις προσδοκίες σας και αυτό θα σας κάνει ευτυχισμένους.

tarw-wroskopio-4

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα χαρείτε με επιπλέον χρήματα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Είναι πιθανόν να δοκιμάσετε την τύχη σας σε ένα παιχνίδι, αλλά χωρίς να ξοδέψετε χρήματα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τον έρωτα και την προσωπική σας ζωή. Αν και η Κυριακή δεν είναι εργάσιμη ημέρα, κάποιοι εκπρόσωποι αυτών των τριών ζωδίων θα ασχοληθούν με την εργασία ή την επιχείρηση τους. Θα είναι σίγουρα σε θέση να αναμένουν θετικά αποτελέσματα και κέρδη.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Κυριακή θα είναι μια επιτυχημένη και αξέχαστη μέρα γεμάτη με γεγονότα. Θα υπάρξει κάτι για να το απολαύσετε και θα υπάρξει κάποιος με τον οποίο θα απολαύσετε τις υπέροχες εκπλήξεις της σημερινής μέρας. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε το άγχος, την ανθυγιεινή διατροφή ή το αλκοόλ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot