Αστρολόγος προβλέψεις 24/03 Κυριακή

imerisies-19314-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 24/03 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Κριό που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, δίνει σε όλους πρωταρχικά μαθήματα. Είναι η στιγμή να φυτέψετε καινούργιους σπόρους, να δείτε τα πάντα με αίσιο σκεπτικό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, ωθώντας σας να βουτήξετε βαθύτερα και να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που πρέπει. Ο κυβερνήτης των σκέψεων ο Ερμής, συνεχίζει να κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες. Η πορεία του κεντρίζει τη διαίσθησή σας, για να μπορείτε να διαβάζετε ανάμεσα στις «γραμμές»!

Στους Ιχθύες, ο Ερμής συντροφεύει τον Ποσειδώνα. Θα συνεχίσουν αυτή τη συντροφιά και μετά τις 28 του μήνα που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία. Ο επικοινωνιακός πλανήτης θα βγει από τους Ιχθύες στις 17 Απριλίου. Να μην μπερδεύεστε και να μην είστε ανυπόμονοι… Αφήστε τα πράγματα να ξεδιπλωθούν με τον δικό τους τρόπο, δίνοντας σημασία στη διαδρομή τους!

Αστρολόγος προβλέψεις 24/03 Κυριακή

Την Κυριακή θα κάνετε αισιόδοξα σχέδια για τις οικονομικές σας δραστηριότητες την εβδομάδα που έρχεται. Αυτό πιθανόν να οφείλεται στις προσδοκίες σας για συγκεκριμένα γεγονότα ή στο ότι θα πάρετε κάποια χρηματικά ποσά. Σήμερα μην παραβλέψετε τα μικρά προβλήματα ή τις συγκρούσεις που θα προκύψουν στο σπίτι σας.

zodia-taro-45

Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την οργάνωση ενός ταξιδιού για το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να είναι προσεκτικές με τα προσωπικά τους αντικείμενα ή με την αγορά τέτοιων αντικειμένων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Μην μείνετε μόνοι στο σπίτι την Κυριακή. Βγείτε έξω και συναντήστε φίλους ή ανθρώπους που θα χαρούν να σας δουν. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε. Εάν δεν έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, αφιερώστε χρόνο για να μιλήσετε με άτομα από άλλα μέρη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα Κυριακή θα χαρείτε με την εξέλιξη των σχεδίων και των καθηκόντων σας. Σήμερα είστε πρόθυμοι να δώσετε αγάπη και να περιμένετε ότι θα πάρετε κιόλας. Σήμερα θα προκύψει μια αγχωτική κατάσταση που σχετίζεται με κάποιον γνωστό σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/03 Κυριακή

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα ένα κοντινό σας πρόσωπο, γυναίκα, θα θέλει να σας μιλήσει για ένα θέμα σημαντικό για τη ζωή της ή θα πάρετε μέρος σε μια συγκέντρωση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Οι συγκρούσεις σήμερα θα προκληθούν από τις ενέργειες ανθρώπων έξω από το σπίτι σας. Την Κυριακή, αφιερώστε χρόνο για να προγραμματίσετε με ρεαλιστικότερο τρόπο αυτά που πρέπει να κάνετε την επόμενη εβδομάδα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων: Καλό θα ήταν να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε δραστηριότητες αναψυχής και ψυχαγωγίας. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να καταπολεμήσετε τις απαισιόδοξες, νοσταλγικές ή καταθλιπτικές διαθέσεις. Σήμερα μιλήστε ή περάστε χρόνο με φίλους που έχουν θετική ενέργεια, αγαπούν το γέλιο και τα αστεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia