Αστρολόγος προβλέψεις 24/05 Παρασκευή

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

Αστρολόγος προβλέψεις 24/05 Παρασκευή

Αστρολόγος προβλέψεις Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον σταθερό Ταύρο που βρίσκεται η θεά της ομορφιάς, θα έλξει προς το μέρος σας όσα σας προσδίδουν αξία!

Έχει σημασία να προσέχετε και να φροντίζετε τα κεκτημένα σας. Να εκτιμάτε όσα έχετε. Αυτή η ενέργεια συνοδεύεται από μια σημαντική αίσθηση ικανοποίησης!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Κάνετε τις κατάλληλες επαφές, που να σας προχωράνε και να σας εξελίσσουν; Αυτή είναι η περίοδος που η ενεργοποίησή σας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα λειτουργήσουν προς όφελός σας!

zodia-taro-45

Η Παρασκευή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα, με την προϋπόθεση ότι είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις νέες προκλήσεις που επιφυλάσσει το πεπρωμένο σας ή ότι σας αρέσουν οι περιπέτειες και οι τολμηρές αποφάσεις. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να οργανώσετε, να προετοιμάσετε ή να πραγματοποιήσετε σημαντικές οικογενειακές υποθέσεις, συναντήσεις ή άλλες δεσμεύσεις που σχετίζονται με συγγενείς.

Οι γυναίκες θα έχουν την επιθυμία να περάσουν μια ωραία μέρα με φίλους ή με αγαπημένα πρόσωπα αλλά μπορεί να προκύψουν κάποια δυσάρεστε νέα που θα αφορούν κάποιον γνωστό τους και να τους χαλάσουν τη διάθεση. Οι άντρες θα βιώσουν μια αγχωτική κατάσταση και καλό θα ήταν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο ή με συγγενείς σήμερα. Επίσης, θα χρειαστεί να επιλύσετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα ή να κάνετε μια σημαντική πληρωμή. Η μέρα φέρνει νέα για ένα απροσδόκητο γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είστε δραστήριοι και επικεντρωμένοι στην εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Την Παρασκευή, πιθανόν να βιαστείτε να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα πριν έρθει το Σαββατοκύριακο. Αν κάνετε κάποιο ταξίδι, θα βιώσετε εντάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που θα έχουν σχέση με μια πληθώρα γεγονότων. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την επίλυση οικιακών προβλημάτων.

chartomantia-098

Αστρολόγος προβλέψεις 24/05 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σήμερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην οικογένειά σας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στα προβλήματα υγείας τα δικά σας ή κάποιου κοντινού σας προσώπου, τα οποία θα απαιτήσουν ιατρικές συμβουλές. Η μέρα θα είναι γεμάτη με πολλά καθήκοντα και δεσμεύσεις, στα οποία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σημειώσετε επιτυχία. Τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε σήμερα στη δουλειά σας θα σας ωθήσουν σε αλλαγές στο μέλλον.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η σημερινή μέρα θα έχει καλή εξέλιξη, που θα επηρεάσει θετικά τα οικονομικά σας σχέδια και καθήκοντα. Στην προσωπική σας ζωή θα σας δοθούν ευκαιρίες για χαρά ή ικανοποίηση. Όλα θα πάνε καλά στη σχέση σας ή θα πάρετε ευχάριστα νέα από ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia