Αστρολόγος προβλέψεις 24/06 Δευτέρα

astrologia-evdomadas-18-24-5_1

Αστρολόγος προβλέψεις 24/06 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τους Ιχθύες που βρίσκεται, σας ωθεί να είστε πιο ευχάριστοι και καλόψυχοι. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, θα είναι πιο εύκολο να προσαρμόζεστε στις απαιτήσεις της ημέρας όπως θα προκύπτουν!

Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο, διατηρώντας την εστίασή σας σε όσα είναι σημαντικά. Ο επικοινωνιακός πλανήτης πρόκειται να γυρίσει ανάδρομος στις 7 Ιουλίου μέσα στον Λέοντα, όπου θα μπει στις 26 του μήνα. Τώρα μειώνει σταδιακά την ταχύτητά του γι’ αυτή την αναστροφή!

Ο Ερμής θα επιστρέψει στον Καρκίνο ανάδρομος στις 19 Ιουλίου, για να γυρίσει εδώ σε ορθή πορεία στα τέλη του ίδιου μήνα. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του καλοκαιριού θα περιστρέφεται σε θέματα που αφορούν το σπιτικό και την οικογένειά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα, η επιτυχία όλων των ενεργειών σας θα αντικατοπτρίζει την προετοιμασία που έχετε κάνει. Και πάνω απ’ όλα, την οικονομική πρόβλεψη των ενεργειών σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να επισκεφθείτε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και να επιλύσετε κάποια οικονομικά προβλήματα.

Αν και η ενέργεια της ημέρας επικεντρώνεται στην ερωτική σας ζωή και την οικογένεια, πολλοί από εσάς θα ξοδέψουν χρήματα για θεραπείες και φάρμακα. Σήμερα, τα πράγματα που θα βρεθούν στο δρόμο σας θα είναι ένα σημάδι ή φυλαχτό, οπότε μην τα προσπεράσετε.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 24/06 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα αισθανθείτε αρκετά φιλόδοξοι για να πετύχετε έναν στόχο σημαντικό για εσάς. Η σημερινή ημέρα είναι ευνοϊκή για δικαστήρια ή αγωγές. Σήμερα θα λάβετε απροσδόκητα νέα ή μια πρόσκληση που θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Κάποιοι από εσάς θα βιώσετε σήμερα συναισθήματα που σχετίζονται με ένα φλερτ ή μια ρομαντική περιπέτεια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε νέα που θα αποδειχθούν σημαντικά για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Κάθε γεγονός σήμερα θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη τις επόμενες ημέρες. Τη Δευτέρα μπορεί να λάβετε χρήματα στο σπίτι σας, μέσω μιας τραπεζικής μεταφοράς, ενός εγγράφου κ.λπ.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα θα έχετε περισσότερα καθήκοντα στο χώρο εργασίας σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας δεσμεύσεων. Είναι πιθανό να βιώσετε ένα σημαντικό συμβάν, που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε άλλο μέρος . Σήμερα απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/06 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα προσπαθήστε να διατηρήσετε την αρμονία και την κατανόηση, στις επαφές σας με συναδέλφους, στελέχη ή πελάτες. Σήμερα είναι πιθανό να έχετε αυξημένο φόρτο εργασίας για διάφορους λόγους.  Εάν όλα σας φαίνονται εντάξει, τότε μάλλον δεν έχετε ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Σήμερα θα έχετε κάποιο όφελος ή θα πάρετε βοήθεια από κάποιον συγγενή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot