Αστρολόγος προβλέψεις 24/07 Παρασκευή

astrologia-evdomadas-18-24-5_1

Αστρολόγος προβλέψεις 24/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στους Διδύμους από τις 4 Απριλίου, όπου διένυσε και μια ανάδρομη φάση.

Πλέον έχει ως στόχο της να βάλει σε τάξη την καθημερινότητά σας. Με όσα έχουν συμβεί, όλοι έχουν μάθει να εκτιμούν αυτή τη «ρουτίνα» τους. Η Αφροδίτη θα αποχωρήσει από τους Διδύμους στις 7 Αυγούστου.

Η Σελήνη είναι σήμερα στην Παρθένο. Η εστίασή σας στρέφεται στην οργάνωση της ζωής σας. Θέλετε να είστε πιο ισορροπημένοι και πιο υγιείς – σε όλα τα επίπεδα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα είστε αισιόδοξοι με καλή διάθεση. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο σαββατοκύριακο που έρχεται – αλλά ίσως να υπάρχει κι άλλος λόγος. Στη δουλειά σας, ακολουθήστε τις συμβουλές και την καθοδήγηση ανθρώπων στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη. Να είστε οργανωμένοι και υπεύθυνοι, ώστε να μην προκαλέσετε κάποιο ατύχημα λόγω απροσεξίας. Η μέρα ευνοεί τις αγορές για ένα παιδί ή νεαρό άτομο στο σπίτι σας. Τυχόν συγκρούσεις, θα είναι κυρίως αποτέλεσμα παρανόησης.

zwdia-zvdia-alex

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή για υποχρεώσεις που αφορούν μακρινούς συγγενείς. Επίσης, ευνοεί κάθε είδους πνευματική εργασία από την οποία περιμένετε κάποιο υλικό ή οικονομικό όφελος. Το μόνο που μπορεί να σας προκαλέσει πρόβλημα είναι η συναισθηματική σας κατάσταση, αν δεν καταφέρετε να την ελέγξετε. Μπορεί να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας ή για οικογενειακούς λόγους.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα να περιμένετε συναντήσεις με φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε διάφορα οικογενειακά προβλήματα. Γενικά, θα είστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι. Ίσως μάθετε κάποια δυσάρεστα σχόλια για με εσάς, από ένα άτομο που θεωρούσατε φίλο. Το μέλλον αυτής της σχέσης είναι καταδικασμένο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 23-25/07 Επικοινωνιακές δυσκολίες – Γυναίκα νεαρή

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός που αφορά ένα άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Στην ερωτική σας ζωή, θα συζητήσετε για τις υποψίες ή τις αμφιβολίες που έχετε για την σχέση σας. Εάν ταξιδεύετε, να είστε προσεκτικοί. Να περιμένετε μια συνομιλία ή ένα συμβάν που σχετίζεται με ένα άτομο στο ζώδιοτου Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Παρασκευή ενδεχομένως να ταξιδέψετε έξω από την πόλη όπου ζείτε. Η καλή διάθεση των ανθρώπων γύρω σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από εσάς. Πάρτε το ρόλο σας σοβαρά. Εκπλήξεις θα προκύψουν σε μια συζήτηση, συνάντηση ή μια εκδήλωση που σχετίζεται με μια γυναίκα. Οι οικογενειακές συναντήσεις και συγκεντρώσεις θα σας φέρουν ευχάριστα συναισθήματα και εμπειρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75