Αστρολόγος προβλέψεις 24/08 Δευτέρα

zwdio-zygos-afroditi

Αστρολόγος προβλέψεις 24/08 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Σκορπιό, φροντίζει να πιάσετε δουλειά από νωρίς!

Είναι καιρός να επιθεωρήσετε και να σκεφτείτε αυτά στα οποία έχετε επενδύσει. Μπορεί να είναι η υγεία ή η οικογένειά σας, μπορεί να είναι τα οικονομικά σας ή και όλα μαζί!

Ο Άρης στον Κριό θα σας δώσει όση ώθηση χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Ένα τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο, σας επισημαίνει να δουλέψετε με σχέδιο. Εμπιστευτείτε το «σύστημα» για τις διορθωτικές κινήσεις!

zodia-taro-45

Ξεκινήστε την εβδομάδα αποφεύγοντας να εστιάσετε στα προσωπικά σας συναισθήματα και προτιμήσεις. Είναι σημαντικό να διεκπεραιώσετε όσα περισσότερα μπορείτε από τη λίστα υποχρεώσεων. Θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τα πράγματα έξω από εσάς, όχι αυτά που βιώνετε μέσα σας. Στην πραγματικότητα, αυτά που κρύβετε περιορίζουν την ελευθερία σας. Δίνετε πάρα πολλή δύναμη στις δικές σας επιθυμίες, ιδιοτροπίες, απόψεις για τη ζωή, προτιμήσεις… Και ξεχνάτε ότι και οι άνθρωποι γύρω σας έχουν τις δικές τους. Σήμερα ήρθε η στιγμή που πρέπει να κοιτάξετε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή, μέσα από τα μάτια των ανθρώπων γύρω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα κάνετε κάποιες συναντήσεις λόγω μιας ειδικής περίστασης. Είναι πιθανό να υπάρξουν τηλεφωνικές συνομιλίες με άτομα κοντά και μακριά. Μπορεί να βιώσετε κάποιο γεγονός που αφορά μια παλιά ερωτική σχέση ή προηγούμενο γάμο. Ενδεχομένως να προκύψουν προσωρινές οικονομικές ανησυχίες και προβλήματα. Για μερικούς η μέρα φέρνει άσχημα νέα, σχετικά με ένα άτομο στην οικογένεια της μητέρας ή του πατέρα σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα βιώσετε γεγονότα που σχετίζονται με ταξίδια, μετακομίσεις, τηλεφωνικές συνομιλίες και άλλα. Ενδεχομένως να σας προκαλέσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Θα καταφέρετε να βρείτε διέξοδο σε μια δύσκολη κατάσταση ή θα λάβετε μια σημαντική απόφαση. Η ερωτική σας ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

zodia-astra-tarot

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Δευτέρα θα είναι σημαντική μέρα για την οικογένειά σας ή ένα άτομο στον κύκλο των συγγενών. Θα δεσμευτείτε για κάποια οικονομικά θέματα που θα αφορούν την οικογένειά σας και δεν πρέπει να αναβληθούν. Ενδεχομένως να πάρετε ανησυχητικά νέα για την κατάσταση υγείας κάποιου γνωστού σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα πρέπει να ολοκληρώσετε ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις και να αποφύγετε να ξεκινήσετε νέα εγχειρήματα. Ενδεχομένως κάποιες συζητήσεις ή σκέψεις που κάνατε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, να έχουν αλλάξει σχέδια ή περιστάσεις στη ζωή σας. Σήμερα θα ανταποκρίνεστε καλύτερα στις ανάγκες και επιθυμίες των γύρω σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε την υπογραφή ή σύνταξη εγγράφων που σχετίζονται με χρήματα, τραπεζικές συμβάσεις και τα λοιπά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75