αστρολόγος προβλέψεις 24/08 Παρασκευή

sxeseis-kerdise-pisw

αστρολόγος προβλέψεις 24/08 Παρασκευή

Την Παρασκευή θα σκεφτείτε για το πώς θα επιλύσετε ή τον τρόπο που θα ενεργήσετε σε θέματα που αφορούν τη δική σας περιουσία ή ιδιοκτησία ή μια κληρονομιά. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν θα είστε σε φάση να σκεφτείτε τα υλικά αγαθά της ζωής αλλά συγκεκριμένες περιστάσεις θα σας ωθήσουν να το κάνετε.

Θα ευχαριστηθείτε με νέα ή γεγονότα που θα σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Η σημερινή μέρα θα είναι περίπλοκη για όσους από εσάς ταξιδέψουν ή έχουν προγραμματίσει κάτι με άτομα από άλλα μέρη.

Οι προσδοκίες και τα σχέδια σας που αφορούν το σπίτι σας θα πραγματοποιηθούν αλλά σε γενικές γραμμές η Παρασκευή θα είναι μια μέρα περισσότερο αφιερωμένη στην ξεκούραση.

zodia-taro-45

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι δύσκολη μέρα σε ό,τι αφορά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών σας στο σπίτι. Μπορεί να υπάρξει μια σύντομη στιγμή έντασης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε ξαφνικές μελαγχολικές τάσεις ή θα βιώσετε απαισιόδοξες διαθέσεις. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για την επίσκεψη σε χώρους λατρείας, για διαλογισμό και απομόνωση. Θα χρειαστεί να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε.

αστρολόγος προβλέψεις 24/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα είναι μια καλή μέρα για τις δεσμεύσεις σας που αφορούν έγγραφα, περιουσία και ιδιοκτησία. Σήμερα, θα κάνετε νέες γνωριμίες. Η εξέλιξή τους τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα γίνει με τρόπο πολλά υποσχόμενο για εσάς.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα βιώσετε στιγμές ανησυχίας χωρίς να χρειάζεται. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε σε κάποια σημαντική δέσμευση ή σε κάποιο νέο εγχείρημα. Οι συναντήσεις σας σήμερα δεν θα είναι με τυχαία άτομα, ιδιαίτερα οι νέες γνωριμίες. Κάποια δυσάρεστα νέα σχετικά με το πρόβλημα υγείας ή με κάποιο περιστατικό ενός γνωστού σας μπορεί να σας ταράξουν.

αστρολόγος προβλέψεις 24/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις. Μπορεί να υπάρξει ανταλλαγή κατηγοριών για θέματα και προβλήματα που μένουν ανεπίλυτα. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια. Στη δουλειά σας θα μάθετε κάποια δυσάρεστα νέα που μπορεί να μην σας επηρεάζουν άμεσα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65