Αστρολόγος προβλέψεις 24/09 Τρίτη

oneira-katigories

Αστρολόγος προβλέψεις 24/09 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στην Παρθένο, σας παράσχει την ενέργεια να χειριστείτε ακόμα και ένα δύσκολο πρόγραμμα. Είτε να στήσετε ένα τέτοιο, το απαιτεί αυτή η εποχή του χρόνου!

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στον Αιγόκερω. Από εκεί στήνουν το δικό τους καινούργιο σκηνικό, αντίστοιχο της ατμόσφαιρας. Γνωρίστε το και αξιοποιήστε το!

Η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα αργότερα, κάνοντας τη μέρα πιο δημιουργική. Από τα λεόντεια εδάφη, θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Καιρός να βγείτε από τα στεγανά σας, να κάνετε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ξεχασμένες ή καθυστερημένες συνομιλίες, με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Σήμερα θα πραγματοποιήσετε τηλεφωνήματα και θα στείλετε e-mail, για τα οποία δεν είχατε χρόνο τις προηγούμενες μέρες. Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται στο ότι περιμένατε να δείτε πώς θα εξελιχθεί κάποιο συγκεκριμένο γεγονός ή κάποια σημαντική κατάσταση. Την Τρίτη θα εκπλαγείτε από νέα ή γεγονότα, που σχετίζονται με ανθρώπους στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/09 Τρίτη

Σήμερα η κατάσταση της υγείας ενός άντρα ή ενός παιδιού θα χρειαστεί προσοχή. Θα πρέπει να την πάρετε στα σοβαρά, ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντο σας φαίνεται το πρόβλημα που έχει προκύψει. Η Τρίτη θα είναι ευνοϊκή μέρα για οικονομικά ζητήματα. Για να διευθετήσετε πληρωμές, να λάβετε χρήματα και άλλα, ειδικά για τις γυναίκες στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου και των Ιχθύων. Σήμερα, ωστόσο, αποφύγετε να εμπλακείτε σε θέματα που επηρεάζουν την περιουσία σας (προσωπική και οικογενειακή), την αγορά ενός σπιτιού και άλλα.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 24/09 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα αποφύγετε να επηρεαστείτε από τις συμβουλές ή τις προτάσεις που θα εκφράσουν κάποιοι γνωστοί σας για να σας χειραγωγήσουν. Μπορεί να λάβετε ένα μικρό πρόσθετο εισόδημα κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην αναβάλλετε οποιεσδήποτε οικογενειακές υποθέσεις και δεσμεύσεις. Σήμερα καλό θα ήταν να διεκπεραιώσετε τα περισσότερα από τα καθήκοντά σας, για να έχετε ελευθερία κινήσεων τις επόμενες μέρες μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με μια γυναίκα, για κοινά σας προσωπικά ή επαγγελματικά σχέδια. Μπορεί να προκύψει μια σύντομη στιγμή άγχους ή πανικού. Στη δουλειά σας, θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε κάνει από πριν και τις προσδοκίες σας. Σήμερα πολλοί από εσάς θα φανούν τυχεροί σε μια σημαντική περίσταση.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και Υδροχόου: Την Τρίτη θα πρέπει να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας και να εκπληρώσετε τις υποσχέσεις σας με κάθε τρόπο. Για εσάς, η σημερινή θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες από κοντά και μακριά. Την Τρίτη μπορεί να μάθετε ένα δυσάρεστο νέο που αφορά κάποιον γνωστό σας. Θα έχετε περισσότερη δουλειά στο σπίτι σας, αλλά θα είστε σε θέση να την αντέξετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα εκπλαγείτε από τα απροσδόκητα εμπόδια που θα προκύψουν, κατά την εκπλήρωση των καθημερινών σας σχεδίων και καθηκόντων. Το καλό είναι ότι θα ξεπεραστούν γρήγορα. Την Τρίτη θα χαρείτε με την εξέλιξη μιας κατάστασης σημαντικής για εσάς. Αγνοήστε τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να σκεφτεί πώς πρέπει να αντιδράσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66