Αστρολόγος προβλέψεις 24/10 Τετάρτη

astrologia-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 24/10 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Σκορπιό που βρίσκεται, φροντίζει για την ομαλή πορεία των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανασκοπήσετε τη θέση σας και το πώς χρησιμοποιείτε τις πηγές σας. Αυτό αφορά τον χρόνο και τα χρήματά σας, την ενέργειά σας αλλά και τις σχέσεις. Κάθε είδους πληροφόρηση, είναι τομέας του Ερμή!

Η μέρα αρχίζει με τη Σελήνη σε κενό πορείας στον Κριό. Αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς σύντομα θα περάσει στον Ταύρο και θα αναδύσει την Πανσέληνο. Να είστε προσεκτικοί και να μην βιάζεστε!

Το ολόγιομο φεγγάρι θα συναντήσει τον Ουρανό, που επίσης φέρνει αλλαγές. Κεντρίζει την προσοχή σας και την στρέφει προς όσα πρέπει να γνωρίζετε. Τα παράξενα συναισθήματα που ίσως είχατε τις τελευταίες ημέρες, εδώ σας οδηγούν: Στο βασίλειο του Ταύρου, που αφορά την επίγνωση για όσα έχετε, όσα είναι σημαντικά και σε όσα πρέπει να διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Τετάρτη, θα έχετε ανησυχίες για ένα ακίνητο (αν έχετε) που βρίσκεται σε άλλη περιοχή. Η ανησυχία σας είναι απίθανο να έχει σχέση με κάποια απώλεια, αλλά πιθανόν να απαιτήσει συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά σας. Θα προκύψουν καθυστερήσεις σήμερα ή άλλα εμπόδια. Η σημερινή μέρα θα είναι δυσμενής για δικαστικές ή νομικές υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα.

Μπορείτε να περιμένετε ευεργετική επίδραση ή καλά νέα από κάποιο άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου (πιθανώς μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς). Θα προκύψει μια ευκαιρία στους άνδρες νεαρής ηλικίας που δεν θα πρέπει να χάσουν. Δεν έχουν όλα να κάνουν με τα χρήματα σε αυτόν τον κόσμο!

Αστρολόγος προβλέψεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τετάρτη θα είναι μια μέρα γεμάτη εκπλήξεις που πιθανόν να σχετίζονται με τους φίλους ή τους γνωστούς σας. Μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη μπορεί να προκύψει στην ερωτική ή φιλική σας σχέση, αρκεί να μην πιέζετε τα πράγματα και να μην αναγκάζετε άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν τις δικές σας επιθυμίες. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες ή για την έναρξη μιας νέας ερωτικής σχέσης.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά σας καθήκοντα ή τις δεσμεύσεις σας. Μην επιτρέπετε κενά στην εργασία σας, όσο και αν έχετε την εύνοια του προϊσταμένου ή των πελατών σας. Σήμερα, σεβαστείτε τον εαυτό σας και την υπόληψή σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το φλερτ στο χώρο εργασίας θα δημιουργήσει κουτσομπολιά και σχόλια που θα σας βλάψουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε ένα παιδί (κόρη ή εγγονή), μια γυναίκα κοντά σας (μητέρα, γιαγιά ή μεγαλύτερη αδερφή). Γι ‘αυτό θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος ή ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή τους. Η μέρα φέρνει νέα σχετικά με τη γέννηση ενός κοριτσιού ή άλλα ευχάριστα οικογενειακά γεγονότα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα τείνετε να έχετε απαισιόδοξες διαθέσεις, τάση για αυτολύπηση ή μια πολύ αρνητική άποψη για τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αυτή η κατάσταση φυσικά είναι βλαβερή για εσάς, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει με ένα μαγικό ραβδί ή απλά με τα λόγια. Η κινητοποίηση θα πρέπει να ξεκινήσει από μέσα σας και θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους διαφυγής, διασκεδαστικές δραστηριότητες και επαφές. Αγνοήστε τα κακά πράγματα στη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot