Αστρολόγος προβλέψεις 24/11 Κυριακή

tetragwno-dias-oyranos

Αστρολόγος προβλέψεις 24/11 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Τοξότη και σας γεμίζει αισιοδοξία. Στο ίδιο ζώδιο βρίσκεται και ο Δίας, φέρνοντας ευκαιρίες για το μέλλον!
Η Αφροδίτη θα συντροφεύσει σήμερα τον Δία. Αυτή η συγκυρία θα έλξει εύνοια προς το μέρος σας, αρκεί να είστε ανοικτοί και δεκτικοί.

Ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό, σε θέση αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική σας αξία και πόσα έχετε να προσφέρετε!

Στον Σκορπιό είναι και η Σελήνη σήμερα, όπου θα συναντήσει τον Άρη. Η μέρα ανοίγει με ορμή και απαιτεί βαθιές συνδέσεις και αφοσίωση. Η Σελήνη βρίσκεται σε χάση… Αυτή είναι καλή στιγμή να θέσετε τους στόχους σας για το καινούργιο φεγγάρι, που αναμένεται την Τρίτη.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα είναι πιο δύσκολο για σας να οργανώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε στις διαθέσεις ή τις επιθυμίες των άλλων ανθρώπων. Σήμερα θα μπορέσετε να επιλύσετε τα καθημερινά προβλήματα, μόνο αν χρησιμοποιήσετε διπλωματία στις ενέργειές σας… Αν προσαρμοστείτε στις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω σας ή αν βρείτε το κατάλληλο άτομο να σας βοηθήσει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Ανεξάρτητα από τις προσδοκίες και τη στάση σας, το βέβαιο είναι ότι η σημερινή μέρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά μπορείτε να δείτε το μέλλον σας, στην εξέλιξη των μικρών πραγμάτων στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να βιώσετε απογοήτευση ή αντιπαράθεση, με ένα άτομο που ζει ή εργάζεται σε άλλη πόλη ή χώρα. Πιθανόν να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου ή έχει τέτοιον ωροσκόπο. Εάν αρρωστήσετε σήμερα, ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντη θα σας φανεί η ασθένεια, θα σας πάρει καιρό να συνέλθετε.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Κυριακή θα έχετε την τάση να αποδεχτείτε πληροφορίες και νέα χωρίς να βγάλετε συμπεράσματα από πριν, για το εάν είναι καλά ή κακά για εσάς ή την οικογένειά σας. Μια φιλοσοφική ματιά στα γεγονότα θα σας βοηθήσει πολύ. Σήμερα θα κάνετε σημαντικά και χρήσιμα πράγματα για τους φίλους σας. Θα τους μιλήσετε στο τηλέφωνο ή θα ανταλλάξετε μηνύματα, e-mail και γράμματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/11 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα θέλετε περισσότερη δράση στην ερωτική σας ζωή. Θα θέλετε να αρέσετε στους άλλους, να σας κάνουν κομπλιμέντα και να εκτιμούν τη δουλειά σας. Δεν πρόκειται πάντα να γίνονται όλα όπως τα θέλετε και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις σας. Θα έχετε την τάση να κατηγορείτε τους άλλους ότι δεν σας εκτιμούν, ότι δεν σας προσέχουν ή ότι έχουν αρνητική γνώμη για σας. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη θα απαιτήσει προσοχή. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις, υποψίες απιστίας, πονηριές ή προσπάθειες εξαπάτησης.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε μια ευχάριστη μέρα και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε πολλά καθήκοντα σημαντικά για εσάς. Η σημερινή θα είναι ξεχωριστή μέρα, όχι μόνο λόγω των ευνοϊκών ευκαιριών που θα σας προσφέρει… Αλλά και λόγω απροσδόκητων περιστάσεων, που θα επιτρέψουν την εξέλιξη ή την επίτευξη σημαντικών επιτυχιών. Η σημερινή μέρα δεν θα περάσει απαρατήρητη και σίγουρα θα τη θυμάστε, λόγω κάποιου ιδιαίτερου γεγονότος ή εμπειρίας. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα έχουν τη σημασία τους και προοπτικές εξέλιξης.

Αστρολόγος προβλέψεις 24/11 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα πιθανόν να έχετε μια σημαντική δέσμευση με έναν άντρα, που θα πάει όπως έχετε προγραμματίσει. Μπορεί να σχετίζεται με την εργασία σας ή μια ξεχωριστή περίσταση για μια συγκέντρωση. Αν και είναι Κυριακή, η μέρα είναι ευνοϊκή για εργασία, επιχειρήσεις και την ανάπτυξη επαγγελματικών επαφών και σχεδίων. Οι άνθρωποι στα ζώδια του Σκορπιού, του Καρκίνου ή των Ιχθύων, θα έχουν θετική επίδραση στις πράξεις σας σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9