Αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Δευτέρα

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τον Τοξότη που βρίσκεται, στρέφει την προσοχή σας στο μέλλον με αίσια οπτική. Πολλές πόρτες φαίνεται να ανοίγουν και ο δρόμος μπροστά είναι πιο ανοικτός και καθαρός… Ο Ερμής στους Ιχθύες θα γυρίσει σε ορθή πορεία στις 28 Μαρτίου!

Η Αφροδίτη ολοκληρώνει σιγά – σιγά την παραμονή της στον Υδροχόο. Επί του παρόντος, φτάνει στη λήξη τους κάποια θέματα ή εγχειρήματά σας. Αύριο θα περάσει στους Ιχθύες όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Απριλίου. Από εκεί, η Αφροδίτη θα σας προσδώσει αφοσίωση και πάθος για κάθε κίνησή σας!

Αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, θα συζητήσετε νέα σχετικά με ένα γεγονός στη ζωή ενός άντρα από τον κύκλο των συγγενών, των φίλων ή των συναδέλφων σας. Εάν λάβετε μια πρόσκληση ή μια πρόταση από έναν άντρα, να ξέρετε ότι θα είναι η αρχή για κάτι καινούργιο στη ζωή σας. Σήμερα αφήστε στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι σας ή με κάποια ιδιοκτησία σας, επειδή δεν θα επιτύχετε την επιθυμητή εξέλιξη.

zodia-taro-45

Πολλοί από εσάς θα συναντήσουν άτομα που θα τους εκπλήξουν με τα απροσδόκητα προβλήματα στη ζωή τους. Η μέρα σηματοδοτείται από ένα ξεχωριστό γεγονός ή μια γιορτή που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε μεγάλες προσδοκίες για την εξέλιξη σημαντικών γεγονότων που σας αφορούν. Μην επιβαρύνεστε συναισθηματικά γιατί τα σημερινά γεγονότα θα έχουν απροσδόκητες εξελίξεις. Τη Δευτέρα, θα πρέπει να φέρετε εις πέρας αταίριαστα καθήκοντα και δεσμεύσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Δευτέρα θα είναι μια μέρα με πολλές εργασίες και επείγοντα καθήκοντα. Όσο καλύτερα οργανωθείτε, τόσο το καλύτερο για εσάς. Η Δευτέρα υποδεικνύει διάφορα γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή κάποιο συγγενή νεαρής ηλικίας.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/03 Δευτέρα

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα ασχοληθείτε με διάφορα οικονομικά θέματα, κυρίως σε σχέση με έγγραφα ή πληρωμές. Θα έχετε μια δυναμική μέρα γεμάτη με διάφορες επαφές, τηλεφωνικές συνομιλίες ή θα ενδιαφερθείτε για πολιτικά νέα. Τη Δευτέρα θα κάνετε μια μικρή αλλαγή στο σπίτι σας ή θα αγοράσετε κάτι καινούργιο για την επίπλωση ή τη διακόσμησή του.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα Δευτέρα δεν θα βιώσετε τίποτα τυχαίο, αλλά θα έχει κάποια σημασία γιατη ζωή σας. Μάθετε να βλέπετε πέρα ​​από το τι είναι μπροστά σας. Η Δευτέρα φέρνει καλή τύχη και ευκαιρίες, αλλά δεν θα είναι όλα ορατά δια γυμνού οφθαλμού.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66