Αστρολόγος προβλέψεις 25/05 Σάββατο

karma-karmikes-sxeseis

Αστρολόγος προβλέψεις 25/05 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Στον Αιγόκερω που βρίσκεται, προετοιμάζεται για τη συνάντησή του με τον Πλούτωνα. Είναι απαραίτητο να βάλετε τα θέματά σας σε τάξη: Πρέπει να είναι ξεκάθαρα και πειθαρχημένα, για να αποκτήσει η ζωή σας την ασφάλεια που χρειάζεστε!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τον Υδροχόο. Μια αίσια όψη της με τον Δία από τον Τοξότη, διαχέει στην ατμόσφαιρα μια αίσθηση ελευθερίας και ανάγκης για εξερευνήσεις. Κάντε αυτό που θέλετε – ό,τι κι αν είναι!

Αργότερα η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας για το υπόλοιπο της ημέρας. Απολαύστε τη, διασκεδάστε με την ψυχή σας και βγάλτε στην επιφάνεια την ανέμελη πλευρά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα έξοδα ενός ατόμου στην οικογένειά σας ή να συζητήσετε σχετικά και νακάνετε κάτι για αυτό την επόμενη εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές σήμερα, θα επικεντρωθείτε στη διευθέτηση των οικονομικών σας υποθέσεων. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά εάν έχετε λάβει μια πρόσκληση για να επισκεφθείτε κάποιον ή έχετε ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι.

Στο σπίτι σας μπορεί να προκύψει μια αγχωτική κατάσταση που να περιλαμβάνει επιθετικότητα, άσχημους τρόπους ενός μέλους από την οικογένειά σας ή άλλα προβλήματα. Η παρέμβασή σας στις προσωπικές ή οικογενειακές υποθέσεις συγγενών, γειτόνων ή φίλων μπορεί να κάνει τους άλλους να θεωρήσουνότι έχετε κρυφά κίνητρα.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 25/05 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα εμπνευστείτε από μια ιδέα ή πρόταση που σχετίζεται με επαγγελματικές ευκαιρίες ή μια δεύτερη εργασία. Οι σχέσεις και οι γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα θα είναι αποδειχθούν σημαντικές για εσάς. Σήμερα πολλοί από εσάς θα κάνουν κάτι απροσδόκητο για το σπίτι τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χαρείτε με κάποια χρήματα ή θα λάβετε σημαντικά οικονομικά νέα για εσάς. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για εργασία, επιχειρηματικές υποχρεώσεις, εργασίες στο εξοχικό σας και πολλά άλλα. Σήμερα να περιμένετε την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων ή νέων στην ερωτική σας ζωή.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Καλό θα ήταν σήμερα να ολοκληρώσετε μια δέσμευση με την οικογένειά σας που έχετε ήδη ξεκινήσει. Γενικά, να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας. Μην σχεδιάζετε σημαντικές αλλαγές για σήμερα, να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας και να είστε υπομονετικοί. Σήμερα οι ερωτικές σας σχέσεις θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/05 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις που σχετίζονται με την αρχή κάτι καινούργιου στην οικογένειά σας. Σήμερα θα μπορέσετε να μιλήσετε και να βρείτε την καλύτερη λύση για τις οικονομικές σας ανησυχίες. Στην ερωτική σας ζωή μην πιέζετε τον/τη σύντροφό σας να κάνει πράγματα που δεν θέλει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot