Αστρολόγος προβλέψεις 25/06 Τρίτη

erwtikes-12314

Αστρολόγος προβλέψεις 25/06 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο επιθετικός πλανήτης, εστιάζει την ενέργειά σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και στα συναισθήματά σας!

Το Τελευταίο Τέταρτη της Σελήνης αναδύεται σήμερα στην 3η μοίρα του Κριού, με τη συντροφιά του Χείρωνα. Είναι ένα μεταίχμιο της ζωής σας, απ’ όπου θα στραφείτε σε όσα έπονται!

Υπάρχει μια ζωή πίσω σας – και θα αρχίσετε να στήνετε όσα θα υπάρξουν μπροστά σας. Η Σελήνη στον Κριό αφορά το να είστε ο εαυτός σας. Προετοιμαστείτε να νιώσετε άνετα με τα καινούργια ξεκινήματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα πρέπει να επιδείξετε δύναμη και θέληση προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Σήμερα, πολλά γεγονότα δεν θα εξαρτώνται από εσάς και θα πρέπει να ακολουθήσετε την πορεία των πραγμάτων. Σήμερα, να έχετε υπομονή και να δείχνετε κατανόηση για τις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας.

Δεν αποκλείονται και ευχάριστες εκπλήξεις αλλά δεν μπορούν να προβλεφθούν. Σήμερα προσπαθήστε να εναρμονίσετε τα συναισθήματά σας, και στη συνέχεια επικεντρωθείτε στην εναρμόνιση των σχέσεών σας με τους άλλους ανθρώπους.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 25/06 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε περισσότερα έξοδα. Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι από τα σχέδια που έχετε κάνει για τα οικονομικά σας. Μια νέα ευκαιρία για εσάς μπορεί να προκύψει μέσα από τις ενέργειες ή τις αποφάσεις ενός φίλου ή συγγενή. Την Τρίτη θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός που θα αλλάξει κάποιες από τις ιδέες σας για τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή καθημερινά.

Μία από τις βασικότερες δεσμεύσεις όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα θα αφορά κάποιο συγγενή. Είναι πιθανόν συναντήσετε ή να μιλήσετε με μια γυναίκα που θα έχει ευεργετική επίδραση στα σχέδιά σας και στον τρόπο που κατανοείτε τα γεγονότα στη ζωή σας. Η Τρίτη θα είναι μια δυσμενής ημέρα για ταξίδια. Μπορεί να προκύψουν διάφορες δυσκολίες ή προβλήματα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη αποφύγετε να είστε υπερβολικά καχύποπτοι με τα λόγια και τις πράξεις των άλλων ανθρώπων. Σήμερα θα είστε πολύ ευαίσθητοι και αυτό θα αντανακλάται στη διάθεσή σας. Να έχετε στο μυαλό σας ότι η σημερινή είναι μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη ημέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε για θετικά πράγματα. Την Τρίτη, θα ενθουσιαστείτε με μια συζήτηση ή με μια πρόταση από ένα άτομο που είναι συγγενής ή φίλος σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/06 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα έχετε μια δέσμευση που θα πρέπει να σκεφτείτε ή να προγραμματίσετε εκ των προτέρων. Σήμερα, θα λάβετε πλήθος παραπόνων από φίλους ή συγγενείς ή θα παρέμβουν στην προσωπική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα έχουν ιδιαίτερες προσδοκίες από κάποιο ταξίδι ή από την επαφή τους με άτομα από διάφορα μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia