Αστρολόγος προβλέψεις 25/07 Πέμπτη

erwtikes-7-7

Αστρολόγος προβλέψεις 25/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο πλανήτης της εύνοιας, σας διδάσκει όσα χρειάζεστε για να σημειώσετε πρόοδο!

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πόσα σας παρείχε ο Δίας μέσα σε αυτό το έτος. Βρίσκεται στον Τοξότη από τον Νοέμβριο του 2018 και θα περάσει στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο: Αίσια θέση για να οικοδομήσετε και να καθιερώσετε τα ζητούμενά σας. Να φροντίζετε αυτά που έχετε με προσοχή και τρυφερότητα. Όλα θα κυλήσουν θετικά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους (κυρίως από το εξωτερικό ή αλλοδαπούς). Εάν τα σχέδιά σας είναι κάπως μπερδεμένα τώρα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μια σαφή ιδέα για το πού πραγματικά οφείλεται αυτό. Και θα διαπιστώσετε ότι ήταν για το καλό σας. Εάν έχετε επισκέπτες στο σπίτι σας, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε περισσότερα παράπονα και να κάνετε συζητήσεις για ενοχλητικά θέματα.

Θα πρέπει να αποκρούσετε εγκαίρως την επιθυμία μιας γυναίκας να συμμετάσχει σε μια διαμάχη για ένα ευαίσθητο θέμα και για τις δύο πλευρές. Κάποια από τα ευχάριστα γεγονότα της Πέμπτης θα σχετίζονται με την αλληλογραφία σας, τα οικονομικά σας για τις καθημερινές σας ανάγκες και τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε.

zodia-zwdia-9988

Αστρολόγος προβλέψεις 25/07 Πέμπτη

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Τα ενδιαφέροντα νέα ή γεγονότα σήμερα θα λάβουν χώρα έξω από την πόλη σας. Είναι πιθανό να περιμένετε κάποια χρήματα ή να προγραμματίσετε τα έξοδά σας για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα βιώσετε μια έκπληξη που σχετίζεται με κάποια άτομα από το παρελθόν σας. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και επισκέψεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα συναντηθείτε με συγγενείς ή φίλους. Σήμερα θα λάβετε νέα που θα αφορούν τη δική σας οικογένεια. Τα γεγονότα ή οι αποφάσεις σήμερα θα έχουν σύντομη περίοδο δράσης (μια -δυο μέρες). Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για να πραγματοποιήσετε μια επίσκεψη σε κάποια τράπεζα, σε έναν κρατικό, φορολογικό ή νομικό φορέα.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μπορεί να βιώσετε την εμφάνιση νέων ανθρώπων στη ζωή σας. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για γεγονότα που σχετίζονται με άτομα νεαρής ηλικίας. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στην οικογένειά σας, θα στοχεύουν στο σχεδιασμό σημαντικών γεγονότων μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι συγκρούσεις (όπου προκύψουν) θα οφείλονται σε άτομα ή γεγονότα μακριά από το χώρο που ζείτε.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδιατου Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη θα ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας. Για την πραγματοποίησή τους, μπορεί να βασιστείτε στην υπόσχεση που σας έχει δώσει κάποιος και δεν θα εκπληρώσει. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα σας φέρουν οφέλη. Σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις και τις προσπάθειες εξαπάτησης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot