Αστρολόγος προβλέψεις 25/07 Σάββατο

file59309811_bec7fa8

Αστρολόγος προβλέψεις 25/07 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, βοηθώντας να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Η παραμονή του εδώ μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, διασφαλίζει την επίτευξη όσων σας παράσχουν ασφάλεια!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ζυγό, όπου και θα περάσει όλο το σαββατοκύριακο. Αυτό που πρέπει να αποζητήσετε, είναι το πνεύμα συνεργασίας. Απαραίτητος είναι και ο σεβασμός του ενός προς τον άλλο!

Η Σελήνη θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Άρη από τον Κριό. Ο πολεμιστής πλανήτης θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο που κυβερνά, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021. Είναι μια περίοδος που πρέπει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να τον φροντίσετε. Η Σελήνη θέλει να μοιράζεστε, με την πιο αίσια οπτική σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο μοιραστείτε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας με άλλους. Πρέπει να δείξετε γενναιοδωρία, όχι μόνο σε υλικό αλλά και σε πνευματικό επίπεδο. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων γύρω σας. Βασίστε τις ενέργειές σας στη σοφία που έχετε συσσωρεύσει ή στη διαίσθησή σας. Εάν βιώσετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία, θα οφείλεται σε βιαστικές ή απερίσκεπτες αντιδράσεις σας των τελευταίων ημερών. Μην αγνοήσετε τις πληροφορίες ή προτάσεις που θα πάρετε από άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/07 DESTE Προβλέψεις 3ο 10ήμερο Ιούλιος 20

prodosia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο σκληρά. Η μέρα ευνοεί τα κοντινά ταξίδια και τις συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς. Ένα συμβάν με ένα άτομο που γνωρίζετε θα αποτελέσει αφορμή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν ειδήσεις για ένα σημαντικό γεγονός στη χώρα σας. Μπορεί επίσης να λάβετε σημαντικά νέα ή μια προσφορά που αφορά την εργασία ή την επιχείρησή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/07 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε σημαντικά εγχειρήματα. Θα χαρείτε με μικρές αλλά σημαντικές επιτυχίες. Πολλοί θα ικανοποιηθούν με κάποιο χρηματικό ποσό στον οικογενειακό προϋπολογισμό ή άλλο οικονομικά ευνοϊκό γεγονός. Αποφύγετε τις συγκρούσεις. Μην σπαταλάτε τις ευνοϊκές δονήσεις της μέρας. Θα προκύψει ένα ξεχωριστό γεγονός, που σχετίζεται με ένα παιδί ή με νεαρό άτομο στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα χαρείτε με χρήματα ή πληροφορίες οικονομικής φύσης. Θα συζητήσετε διάφορες ιδέες ή προτάσεις για την εργασία σας. Οι σχέσεις με φίλους ή συγγενείς θα σας γεμίσουν ευχάριστα συναισθήματα. Αποφύγετε την επίλυση ζητημάτων ιδιοκτησίας ή οικιακών θεμάτων, γιατί θα είναι δύσκολο να φτάσετε σε συμφωνία.

Αστρολόγος προβλέψεις 25/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα είστε σε θέση να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη ζωή σας. Θα προσπαθήσετε να βοηθήσετε ή να κάνετε κάτι καλό για έναν συγγενή. Η μέρα ευνοεί τις εργασίες και τις συναντήσεις με γυναίκες. Η κατάσταση υγείας ενός άνδρα μπορεί να σας δημιουργήσει ανησυχία ή άγχος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65