αστρολόγος προβλέψεις 25/08 Σάββατο

αστρολόγος προβλέψεις 25/08 Σάββατο

Το Σάββατο αξιοποιήστε στο έπακρο τις προσωπικές, οικογενειακές ή φιλικές σας επαφές με άντρες, που θα προκαλέσουν τη δημιουργία νέων γνωριμιών ή σημαντικών σχέσεων για εσάς. Οι συναντήσεις με φίλους θα σας κοστίσουν λίγο με κάποια επίσκεψη σε ένα εστιατόριο, καφέ και τα λοιπά.

Σήμερα θα λάβετε κάποια νέα που έχουν καθυστερήσει λόγω συγκεκριμένων συνθηκών. Το Σάββατο κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα νέα ή αναπάντεχα γεγονότα θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα.

Σήμερα θα πρέπει να αγοράσετε κάτι για τον εαυτό σας!

zodia-taro-45

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη το Σάββατο θα είναι μια περίπλοκη και γεμάτη μέρα με διάφορα καθήκοντα. Μπορεί να προκύψουν προβλήματα στην επικοινωνία με φίλους ή συγγενείς που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Θα προσβληθούν και θα θυμώσουν με τους γύρω τους. Από την άλλη, σήμερα θα προκύψει κάποιο σημαντικό γεγονός στην οικογένειά σας ή κάποιες επισκέψεις σε συγγενείς. Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα βιώσετε διάφορες αλλαγές για το δικό σας καλό.

αστρολόγος προβλέψεις 25/08 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα καλό θα ήταν να σκεφτείτε πριν πάρετε την απόφαση να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας. Σήμερα να περιμένετε μια συνάντηση, συζήτηση ή κάποιο άλλο ενδιαφέρον γεγονός σε προσωπικό επίπεδο. Προσέξτε τις αγορές σας και μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από όσα διαθέτετε. Μια συζήτηση ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι θα αποβεί επωφελές για τα προσωπικά σας σχέδια.

taro-zodia-76

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα προκύψει μια νέα ευκαιρία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελίξετε κάποιον από τους σκοπούς της ζωής σας. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια και φιλοδοξίες. Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να επιτύχετε καλά αποτελέσματα. Το Σάββατο, μπορεί να προκύψει μια σύντομη στιγμή πανικού ή ανησυχίας για μια γυναίκα. Μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για δουλειά ή επιχειρήσεις που θα καθορίσουν τα σχέδια σας για την ερχόμενη εβδομάδα.

αστρολόγος προβλέψεις 25/08 Σάββατο

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων η σημερινή μέρα επιφυλάσσει ενδιαφέροντα γεγονότα και αναπάντεχα νέα. Η σημερινή μπορεί να αποβεί μια ιδιαίτερα επιτυχημένη μέρα για εσάς, με καινούργιες ευκαιρίες και σημαντικά νέα. Σε σχέση με τα οικονομικά σας σχέδια, τα πράγματα θα είναι λίγο περίπλοκα, οπότε καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098